Semmi nem jon ossze az eletben, erre a csaladom se hagy nyugton, folyton szekalnak, mit tegyek?
Magyarul egy nagy kalap sz.ar az eletem. Elkezdtem egy egyetemet, de nem birtam, otthagytam, elkezdtem egy masikat, tudtam, hogy nem lesz konnyu, de mindent megtettem azert, hogy menjen, de nem ment, a vizsgaim fele se volt meg, ezert ujra kellett volna kezdjem az evet, plusz meg rengeteget kellett volna fizetni. Lattam, hogy semmi sikerelmenyem, ezert meg is mondtam nekik, hogy nincs ertelme tovabb eroltetni.
Hazajottem, de azota minden nap megbantanak. Lehet, hogy en is ingerlekenyebb vagyok, de semmihez nincs kedvem, semmi nem sikerul. Minden nap ugy vegzodik, hogy nem sikerul semmi. Anyum nem all velem szoba, mert mondott valamit, ami nagyon rosszul esett, bejottem a szobamba, jott utanam, csapkodott is, es napok ota hozzam se szol.
Nagymamam folyton szapul, hogy "hey, kisasszony miert nem mentel ide vagy oda". Ahova persze nem is kotelezo menni, csak hobbybol jartam gitarozni, es lett volna 1 kisebb fellepes, de elotte 2 nappal szoltak, a tagok fele nem tudott menni, illetve meg is voltam fazva. Nem szabad 2 lepest tegyek zokniban, mert veszekednek velem.
Apumtol kerdezek valamit, mintha nem is hallana, ram se nez, semmi.
En elhiszem, hogy nekik se konnyu, de nem az o eletuk nem ugy sikerul, ahogy akarjak.
Megprobaltam volna munkat keresni egy gyarnal, de nem engedik, mert azt mondjak, hogy barhova, de oda ne menjek, nem becsulik meg az embereket... Mashova meg nincs lehetosegem, mivel elegge el vagyunk szigetelve.
Szerelmi eletem megint 0, 3 es fel eve szerelmes vagyok egy pasiba, akin latom, hogy bejovok neki, de nem lep, es minden egyes nap latom, hogy mas csajok kepeit likeolgatja.
Magyarul semmiben nem vagyok jo, a csaladom nemhogy probalna lelket onteni belem, de meg jol eltipor, elni sincs kedvem...
20L
Mindig derulato voltam, de mar semmi kedvem elni. Vasarolni nem vasarolhatok magamnak semmit, mert nem adnak penzt, ha megis kapok valahonnan penzt, es mondom, hogy adjak ide, akkor nagy ordibalas, veszekedes aran adjak ide, ugy, hogy buntudatot keltenek az emberben, veszekednek, ordibalnak velem. Ha pedig megis valakitol Forintot kapok es rendelek konyvet, vagy valamit, akkor az a baj, hogy miert koltom el, miert nem sporolom.
Ha elmondom velemenyemet, vagy felemelem a hangomat, bezaravnak a szobamba, meg olyanokat mondanak, hogy ne is lassalak....
Szerintem inkább tanulj valami szakmát, amit szeretsz és majd keresni is lehet vele. Ha mellette van időd, akkor meg dolgozz, mindegy hogy hol, csak legyen némi önálló jövedelmed.
Már nem azért, de így emberszámba vesznek? Ennyi erővel nyugodtan elmehetsz a gyárba dolgozni, legalább lesz pénzed és nem leszel nekik otthon láb alatt.
De egyaltalan nem erzem azt a viselkedesukbol, hogy szeretnenek. Mondom szoba se allnak velem, anyum napok ota, apumat meg ha barmirol kerdezem, akkor mintha nem is hallana.
Mindig erzekeny voltam, de ezek utan, ami tortent velem, persze, hogy mindenen elsirom magam, minden rosszul esik. kiakadok azon is, ha nem olyan hangnemben beszelnek velem, es persze, hogy elsirom magamat, es bant.
De ok nemhogy probalnanak megerteni, hanem meg kemenyebbek velem. Mit gondolnak mit fognak ezzel elerni?
Ha nem szeretnének azt mondanák, kifizettük az egyetemet nem sikerült aztán újra. úgyhogy eredj a gyárba dolgozni mert abból lesz kajád amit megkeresed és innentől fizess bele a rezsibe is. De te tudod....
Szerintem fel sem fogod mennyire nincs nagy gond:(
Nyelveket tanultam, es nem ment!!!
Nem sirankozok, csak ha mast is ennyi csalodas erne, es semmihez nem tudna kezdeni, annak se lenne eletkedve. Nem engedik, hogy tanfolyamot kezdjek, mivel azt akarjak, hogy egyetemre menjek, amit en kellene fizessek, de persze keresetem nincs. Szeretnek kimenni kulfoldre par honapot dolgozni, de altalaban tavasszal van munka.
Szeretnem megszerezni a jogositvanyt is, de amikor emlitem nekik, csak kacagnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!