Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg a családom,...

Miért nem érti meg a családom, hogy nem akarok nőt?

Figyelt kérdés

Volt már eddig 3 és mindegyikkel vakvágányra futottam és rengeteget szenvedtem a velük való szakítás után. Egyik meg is csalt egyik haverommal, akivel előttem volt együtt. Nekem ez nem kell újra, nincs szükségem a kínlódásra, ami ezzel jár.

A szüleim, de főleg a nagyszüleim folyton ezzel a baromsággal jönnek, hogy biztos homokos vagyok, miért nem szerzek magamnak másikat, mikor házasodok meg, mert nekik unokák kellenek és kisbaba, meg minden eszemfaxom.

A környezetemben simán azt látom, hogy a legtöbb párkapcsolat/házasság válással végződik és amik nem, azoknál a legtöbb esetben folyamat háborúznak egymással a felek. Hol csalják egymást, hol kiabálnak, hol verekednek is, hol az anyós féltékenykedik, mert a kiscsaj el karja szedni tőlük az egyetlen kisfiukat (nálunk is ez ment mindig), hol a nő volt elégedetlen az anyóssal, stb...

Ki a francnak kell ez a sok nyomorgás, amikor az ember élhet nyugodt és boldog életet is mindenféle komolyabb konfliktus nélkül?

2014. aug. 22. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Ne csak a rossz oldalát nézd a dolognak!Olyan jó szerelmesnek lenni,tényleg más színben látod a világot.Párszor csalódtál,nem hozzád való lányokban.Na és?Nem te vagy az első,sem az utolsó.Most még nem vagy kész új kapcsolatra,ezt mondd el a családnak és hagyjanak békén.
2014. aug. 22. 08:05
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Azért nem értik meg, mert nem állsz a sarkadra, ennyi az egész.

Kortól függetlenül, akár szereted őket akár nem, mikor legközelebb a nagyszüleiddel beszélgetsz és ezt felhozzák mond ezt nekik kb: a faxér kell ezt folyton felhozni, még egyszer felhozzátok ezt a témát és nem hagytok békén leszarlak titeket és többet nem jövök! Ennyi. Ennyi kell csak! megsértődnek meg tisztelet tudatlannak titulálnak aztán ha szeretnek majd 1-2 hónap múlva sajnálkoznak hogy nem hagytak békén. Utána meg ha akarsz kibékültök.

Nem igaz hogy nem lehet megoldani egy olyan problémát amihez egyszerűen semmire nincs az embernek szüksége csak egy kis önbizalomra meg golyókra!

2014. aug. 22. 08:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Egyfolytában ezen ordítozunk egymással, úgy hogy a vita az sajnos megvan, de ezt írtam is a kérdésben.

Nehogy már azt higgyétek, hogy nem vágtam nekik vissza.

2014. aug. 22. 08:16
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

2 es vagyok,

Ez esetben elnézést.

Én biztos nem tartanám egy ideig a kapcsolatod ha továbbra is ezzel bosszantanának. A nyugalmam mindennél fontosabb és egyébként is ki a fene akarna egyfolytában veszekedésben élni!

2014. aug. 22. 08:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Ugye, erről van szó. Szerintem is jobb a békesség.
2014. aug. 22. 08:22
 6/14 anonim ***** válasza:
A családod maradi, azt hiszik, hogy csak egyféleképpen lehet boldog életet írni. A veszekedés nem segített, hogy abbahagyják, szerintem találkozz velük minél kevesebbszer.
2014. aug. 22. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok róla, hogy létezne olyan törvény, amely szerint kötelező lenne párkapcsolatban, házasságban élni. :)

És igen, az a "legszebb", ha az embert a saját családja szekírozza.

Én szedném a sátorfámat...

2014. aug. 22. 08:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A rokonokat le kellene ezzel állítani, mert ez a te életed, te döntésed. Én megértelek, nagyon rossz példákat láttam magam előtt, és féltem a kapcsolatoktól, mint a tűztől (én mondjuk épp nő vagyok). Aztán rájöttem, hogy nem szükséges minden házasságnak olyan pocséknak lenni, mint amilyenek a családban tömegével vannak - ehhez persze mindenkinek hozzá kell tennie a magáét. Én borzasztóan sajnálom a normális embereket mindkét nemből, mert annyi idióta közé vannak "elrejtve", hogy nem csoda, mennyien gyűjtenek rossz tapasztalatokat. Ha úgy döntesz, hogy egyedül szeretnél lenni, nincs azzal semmi gond. Viszont legyél magadhoz olyan őszinte, hogy eldöntsd: tényleg nincs rá szükséged (akkor tiszta sor), vagy csak félsz az újabb csalódástól. Mert utóbbi esetben érdemes lenne még küzdeni - nem a nagyszülők, hanem a saját életed, szükségleted miatt. Én drukkolok neked!
2014. aug. 22. 09:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek, hogy nem tartod jónak, hogy mindenki ezzel nyaggat. Senkinek sem esne jól. Viszont nem értek egyet a felfogásoddal. Rengeteg boldog párkapcsolat van, attól, hogy a környezetedben, sok negatív példával találkozol, nem jelenti azt, hogy az esetek nagy többségében így van. Én fontosnak tartom, hogy legyen egy párunk, akivel megoszthatjuk a problémánkat, mesélhetünk neki bármiről. Ha van gyermeked az pedig csodálatos dolog, én szülés előtt állok, de ez egy óriási boldogság, nemcsak az anyáknak, ugyanúgy az apáknak is. Érzed, hogy van kiért gyűjteni, gürizni és a mindennapok sem olyan unalmasak.

Igazad van, hogy nem kellene mindenkinek nálatok folyton ezt ragozni, ha úgy érzed eljött az ideje, csak akkor érdemes. Valamint csak magad miatt kell, így tenned, nem mások elvárásainak kell megfelelned.

És ne haragudj, de az marhaság, hogy 3 olyan ember miatt, nem kezdel új kapcsolatba, akik szenvedést okoztak. Túl kell lépned ezen. :) :)

2014. aug. 22. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
27%

mond h lesz majd de most elég volt ...

más érdekel ...

nem kell folyton csajozni mert az sem jó dolog

2014. aug. 22. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!