Miért nem érti meg a családom, hogy nem akarok nőt?
Volt már eddig 3 és mindegyikkel vakvágányra futottam és rengeteget szenvedtem a velük való szakítás után. Egyik meg is csalt egyik haverommal, akivel előttem volt együtt. Nekem ez nem kell újra, nincs szükségem a kínlódásra, ami ezzel jár.
A szüleim, de főleg a nagyszüleim folyton ezzel a baromsággal jönnek, hogy biztos homokos vagyok, miért nem szerzek magamnak másikat, mikor házasodok meg, mert nekik unokák kellenek és kisbaba, meg minden eszemfaxom.
A környezetemben simán azt látom, hogy a legtöbb párkapcsolat/házasság válással végződik és amik nem, azoknál a legtöbb esetben folyamat háborúznak egymással a felek. Hol csalják egymást, hol kiabálnak, hol verekednek is, hol az anyós féltékenykedik, mert a kiscsaj el karja szedni tőlük az egyetlen kisfiukat (nálunk is ez ment mindig), hol a nő volt elégedetlen az anyóssal, stb...
Ki a francnak kell ez a sok nyomorgás, amikor az ember élhet nyugodt és boldog életet is mindenféle komolyabb konfliktus nélkül?
Azért nem értik meg, mert nem állsz a sarkadra, ennyi az egész.
Kortól függetlenül, akár szereted őket akár nem, mikor legközelebb a nagyszüleiddel beszélgetsz és ezt felhozzák mond ezt nekik kb: a faxér kell ezt folyton felhozni, még egyszer felhozzátok ezt a témát és nem hagytok békén leszarlak titeket és többet nem jövök! Ennyi. Ennyi kell csak! megsértődnek meg tisztelet tudatlannak titulálnak aztán ha szeretnek majd 1-2 hónap múlva sajnálkoznak hogy nem hagytak békén. Utána meg ha akarsz kibékültök.
Nem igaz hogy nem lehet megoldani egy olyan problémát amihez egyszerűen semmire nincs az embernek szüksége csak egy kis önbizalomra meg golyókra!
Egyfolytában ezen ordítozunk egymással, úgy hogy a vita az sajnos megvan, de ezt írtam is a kérdésben.
Nehogy már azt higgyétek, hogy nem vágtam nekik vissza.
2 es vagyok,
Ez esetben elnézést.
Én biztos nem tartanám egy ideig a kapcsolatod ha továbbra is ezzel bosszantanának. A nyugalmam mindennél fontosabb és egyébként is ki a fene akarna egyfolytában veszekedésben élni!
Nem tudok róla, hogy létezne olyan törvény, amely szerint kötelező lenne párkapcsolatban, házasságban élni. :)
És igen, az a "legszebb", ha az embert a saját családja szekírozza.
Én szedném a sátorfámat...
Megértelek, hogy nem tartod jónak, hogy mindenki ezzel nyaggat. Senkinek sem esne jól. Viszont nem értek egyet a felfogásoddal. Rengeteg boldog párkapcsolat van, attól, hogy a környezetedben, sok negatív példával találkozol, nem jelenti azt, hogy az esetek nagy többségében így van. Én fontosnak tartom, hogy legyen egy párunk, akivel megoszthatjuk a problémánkat, mesélhetünk neki bármiről. Ha van gyermeked az pedig csodálatos dolog, én szülés előtt állok, de ez egy óriási boldogság, nemcsak az anyáknak, ugyanúgy az apáknak is. Érzed, hogy van kiért gyűjteni, gürizni és a mindennapok sem olyan unalmasak.
Igazad van, hogy nem kellene mindenkinek nálatok folyton ezt ragozni, ha úgy érzed eljött az ideje, csak akkor érdemes. Valamint csak magad miatt kell, így tenned, nem mások elvárásainak kell megfelelned.
És ne haragudj, de az marhaság, hogy 3 olyan ember miatt, nem kezdel új kapcsolatba, akik szenvedést okoztak. Túl kell lépned ezen. :) :)
mond h lesz majd de most elég volt ...
más érdekel ...
nem kell folyton csajozni mert az sem jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!