Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg a családom,...

Miért nem érti meg a családom, hogy nem akarok nőt?

Figyelt kérdés

Volt már eddig 3 és mindegyikkel vakvágányra futottam és rengeteget szenvedtem a velük való szakítás után. Egyik meg is csalt egyik haverommal, akivel előttem volt együtt. Nekem ez nem kell újra, nincs szükségem a kínlódásra, ami ezzel jár.

A szüleim, de főleg a nagyszüleim folyton ezzel a baromsággal jönnek, hogy biztos homokos vagyok, miért nem szerzek magamnak másikat, mikor házasodok meg, mert nekik unokák kellenek és kisbaba, meg minden eszemfaxom.

A környezetemben simán azt látom, hogy a legtöbb párkapcsolat/házasság válással végződik és amik nem, azoknál a legtöbb esetben folyamat háborúznak egymással a felek. Hol csalják egymást, hol kiabálnak, hol verekednek is, hol az anyós féltékenykedik, mert a kiscsaj el karja szedni tőlük az egyetlen kisfiukat (nálunk is ez ment mindig), hol a nő volt elégedetlen az anyóssal, stb...

Ki a francnak kell ez a sok nyomorgás, amikor az ember élhet nyugodt és boldog életet is mindenféle komolyabb konfliktus nélkül?

2014. aug. 22. 07:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó haverjaid vannak, ha lekúrják a nődet :D

Amúgy én megértelek. Férfiembernek néha kell egy kis nyugi.

2014. aug. 22. 10:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom legyél szingli az én szüleim elváltak hasonló okból mint a fentiek.

Amikor apám meghalt mind felszabadultunk.

Anyám egyik ismeröse is ilyet szólt h

" Mi van Éva új pasid van ki vagy virulva ?"

Nem , meghalt a régi.

"Olyan jó szerelmesnek lenni,tényleg más színben látod a világot"

Tényleg orvosi vizsgálatok kimutatták h kb olyan mint ha narkóznál teljesen elveszted az ítélő képességed.

Ilyenkor van a házasság meg veszik fel a nagy lakáshitelt aztán hoppá nem erre gondoltam válás pereskedés a kié mi tárgyak körül...

Kell ez neked ?

Ha a szex kell az is megoldható nem kell hozzá kapcsolat.

Azt leszámítva pedig semmi olyan nincs benne.

Tudom nekem is 3 volt.

2014. aug. 22. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz: vagy határozottabban lépsz fel és osztod ki a családodat, vagy elengeded a füled mellett és látványosan l.eszarod, amit mondanak.

A Te életed, a Te döntésed, nem szólhatnak bele, hogy akarsz-e kapcsolatot vagy nem.

2014. aug. 24. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, Kérdező?
2014. aug. 26. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!