Csak én érzem ezt egy kicsit szemétségnek?
barátnőmmel töltöttem néhány napot és úgy volt hogy ő is átjön pár napra, de anyám közbeszólt hogy felejtsem el mert hogy ő (idén) nem akarja látni, megkérdeztem miért, és azt mondta, hogy azért, mert nyugalmat akar. eleve itthon se lettünk volna, minden napra szerveztem már programot... de mind1..
barátnőmmel nem szoktunk hangosak lenni, általában filmezünk, beszélgetünk vagy elmegyünk itthonról. nagyon zavaró lehet...
miért csinálja ezt anyum??!
17 éves vagyok.
"17 éves vagy,annyi csajod lesz még hogy na."
Elviekben ha az ember szerelmes -márpedig normális esetben csak azzal járunk, akibe szerelmesek vagyunk- nem azon jár az illető esze, hogy "hűű, de jóóó.. most veled vagyok, de aztán még lesz utánad vagy 18 nőm". Ilyenkor az ember, akármilyen fiatal is legyen, mondjuk úgy, ha nem is örökre tervez, de feltétlen olyan távra, hogy még nem látja a végét, úgyhogy ez nem volt egy találó érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!