Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én érzem ezt egy kicsit...

Csak én érzem ezt egy kicsit szemétségnek?

Figyelt kérdés

barátnőmmel töltöttem néhány napot és úgy volt hogy ő is átjön pár napra, de anyám közbeszólt hogy felejtsem el mert hogy ő (idén) nem akarja látni, megkérdeztem miért, és azt mondta, hogy azért, mert nyugalmat akar. eleve itthon se lettünk volna, minden napra szerveztem már programot... de mind1..

barátnőmmel nem szoktunk hangosak lenni, általában filmezünk, beszélgetünk vagy elmegyünk itthonról. nagyon zavaró lehet...

miért csinálja ezt anyum??!

17 éves vagyok.

2014. okt. 27. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Nem szemétség, gondolom hosszú hétvége volt, az ő háza! Nyugalmat akart!
2014. okt. 27. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Igaza van anyádnak.17 éves vagy,annyi csajod lesz még hogy na..tart majd párhétig hónapig anyád meg rugdalhatja a 37 es cipőket.Nem kell még 17évesen napokat másoknál lógni.
2014. okt. 27. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
De, szemétség, mindenesetre semmit nem tudsz tenni, mivel tényleg az ő háza.
2014. okt. 27. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
1 éve együtt vagyunk barátnőmmel és messze lakik.. szerintem nem lehet akkora kérés h pár napot itt legyen a saját barátnőm... :) nem az ő háza, apáé. csak sajnos apa eléggé papucs (már bocsánat)
2014. okt. 27. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező (#4) kérdezd meg apukádat, hogy visszaemléxik-e a saját 17 éves korára... ha igennel válaszol, akkor győzd meg, hogy egyszer legyen FÉRFI, és segítsen:)))
2014. okt. 27. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"17 éves vagy,annyi csajod lesz még hogy na."

Elviekben ha az ember szerelmes -márpedig normális esetben csak azzal járunk, akibe szerelmesek vagyunk- nem azon jár az illető esze, hogy "hűű, de jóóó.. most veled vagyok, de aztán még lesz utánad vagy 18 nőm". Ilyenkor az ember, akármilyen fiatal is legyen, mondjuk úgy, ha nem is örökre tervez, de feltétlen olyan távra, hogy még nem látja a végét, úgyhogy ez nem volt egy találó érvelés.

2014. okt. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!