Most mit kellene csinálnom? Ez hány százalékban az én hibám? (többi lent, bocsi, kicsit hosszú lett)
Érthető, hogy atyád akkor nevel, amikor nála vagy.Ez a bezzeg én... szöveg, meg minden generációnál előjön. Változik a világ, s vele együtt mi is.
Mutasd meg a jegyeidet, mikor elmégy hozzá: neked most fő dolgod a tanulás, s ha azt látja, abban jeleskedsz, akkor mit akar többet?
Közeledni meg neked kell, pláne ha az érdeked is azt kívánja. De valóban, te uralkodj a gépen, ne az szippantson be! Tudd a mértéket! Kevés belőle hasznos, a túlzásba vitt gépezés ártalmas.
Se bölcsebb nem leszel, se vesztes (nem tudom ki volt az a nagyokos, aki ezt mondta), ha bocsánatot kérsz apukádtól. Te vagy a gyereke, ez igy helyes, ráadásul igaza van, és nem utolsó sorban, te is igy érzed. Az apukádtól, aki törődik veled, tanítgat...., tehát kérj bocsánatot. Nagyon boldogok lesztek tőle, mert ujra együtt lehettek.
A KRESZ vizsgát letenni nem nagy dolog, motort vezetni pedig már tudsz, hiszen apukád erre is megtanított. Jól fog az jönni jövő nyáron, ha megcsinálod. Nem kell feladni, a suli mellett sokan sportolni járnak....az sem vesz igénybe kevesebb időt, csak jól oszd be a napodat. Minden amit megcsinálsz téged erősít, okosít...
Ne hanyagolt el apukádat, ha nagyobb lány leszel akkor sem, mert úgy látom nagyon rendes és törődik veled.
A LOL-t én is utálom, mert egy időrabló szarság. Ha minden nap annyi időt fordítasz a kis motoros jogsira, amennyit egy LOL játékra, mar megvan a jogsid 2 hónap alatt. Örülj neki, hogy apukád kifizeti...
Úgy látom jó lány vagy, ne hagyd magad eltéríteni a helyes útról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!