Mit csinálnátok a helyemben? Ez hosszú de csak így lehet megérteni. Az anyum meg apum között volt egy vita és én anyum mellé álltam elmentünk itthonról aztán visszajöttünk. Tovább lent.
Lehetek egy kicsit kemény veled??
Nos ha igen, akkor most azt mondom, hogy
"edd meg amit főztél magadnak"
Hogy értsd:
2 felnőtt életébe belekontárkodtál, ahelyett, hogy azt mondtad volna magadnak, hogy " ez nem az én dolgom, majd a szüleim megoldják a gondjaikat"
De te nem. El tudom képzelni, hogy sok vita amiatt alakult ki, hogy te nem voltál képes pártatlan maradni, és szítottad anyád kapcsolatát a barátjával vagy apádat is hergelted.
Az élet alakul ahogy alakult, és most a szüleid, vagyis anyud akinek belekotnyeleskedtél a magánügyébe csak úgy viselkedik veled amit meg is érdemelsz. Miért legyen kedves veled, miért tekintsen felnőtt embernek ha nem voltál képes felnőttként viselkedni?
Te tönkre tetted az élete pár döntését. Így most ő teszi ezt veled.
Végül is anyud csak úgy bánik veled, ahogy te bántál vele.
Az a "jo" ebben az oldalban, hogy mindig a gyerek a hibas, es igen elmondhatja a velemenyet a csaladban mindenki szerintem, legalabbis nalunk igy van.
Azert senkinek sem veszik a fejet ha mas velemenye van, vagy valami nem tetszik meg ha kiskoru is.
Idegesit mar ez a sok duma arrol, hogy a felnotnek mindig igaza van, mikor tele van a vilag idiota, elcseszett, begyposodott, maradi,gyenge idegzetu szulovel felnottel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!