14 évesen cigizek bevalljam a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Sajnos már fél éve cigizek napi 6 szál... A szüleim a múltkor gyanakodtak hogy cigizek-e vagy sem. Apával leültünk beszélni mint ''férfi a férfival''. Mondta hogyha cigizni szeretnék cigizzek, bár ő ezt nem támogatja és nem is szeretné, én erre mondtam hogy jó de soha se fogok ragyujtani, de az a baj hogy mar ra vagyok szokva es nem szeretnek mar titkolozni, szerintetek elmondjam vagy ne? :( Nem akarom hogy nagy baj legyen... Es nem szeretnem hogy jojjenek a kioktato kommentek... Mert ugyse ernek el semmit... A válaszokat előre is köszönöm2014. okt. 26. 18:54
31/33 anonim válasza:
Szokj le, vagy megdögölsz!
Én 14 évesen kezdtem el, és egyáltalán nem akartam leszokni. Csak aztán észrevettem 2 év után, hogy nem jó ez. Nehezebb levegővétel, karcsúbb vagyok fiú létemre(tápanyagszállító szövet roncsolása). Én egy nap megfogadtam, hogy nem fogok többé cigizni. 1 hónapja letettem, jobban érzem magam, sokkal.
32/33 anonim válasza:
Ígyis úgyis kioktatás lesz a vége.. én nem mondanám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!