Ha 18 éves vagyok elköltözhetek itthonról úgy, hogy a szüleimnek csak egy üzenetet hagyok?
Figyelt kérdés
Kibérelek egy albérletet messzi innen, és elmegyek itthonról.2014. okt. 24. 17:04
1/10 anonim válasza:
Alapvetően igen, megteheted. Kereseted van vagy tanulsz?
Rossz a kapcsolatod velük?
2/10 anonim válasza:
Amíg annyira önálló vagy, hogy erre nem jössz rá magadtól én nem javasolnám. De természetesen azt csinálsz, amit akarsz.
3/10 anonim válasza:
Igen, megteheted. Viszont nem hinném hogy ezt érdemlik, legyenek akár milyenek is.
4/10 anonim válasza:
Jogilag megteheted, emberileg erősen kifogásolható.
5/10 anonim válasza:
Na még egy nagyon komoly felnőtt 18 éves:)))
6/10 A kérdező kommentje:
Igen ahogy látszik komoly vagyok, komolyak a szándékaim, de azért köszönöm a megerősítést
2014. okt. 24. 18:34
7/10 anonim válasza:
Elkoltozhetsz de ugy tedd meg hogy talan nem lesz hova visszamenned! Es valoban ennyit erdemelnek a szuleid hogy egy uzenetet hagysz magad utan? Ez aztan erett gondolkodasra vall.
8/10 anonim válasza:
Ezt 18 alatt kell megtenned, mert akkor még visszatarthatnak.
Ha elmúltál már 18, akkor teljesen nyugodtan megmondhatod, hogy elköltözöl, nem kell sunyiskodni.
9/10 anonim válasza:
azért ezt még gondold át párszor.
nem tudom mi az oka annak, h ennyire lázadsz a szüleid ellen, de gondolj bele, ők az egyetlenek akikre mindig számíthatsz, akikhez mehetsz ha valami baj van.
ha felégeted a hidat magad mögött, akkor később foghatod a fejed, ha valami miatt mégis szükséged lesz rájuk.
lehet ezt normális, kulturált keretek közt is intézni.
10/10 anonim válasza:
Nem vagy még felnőtt, ha így távozol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!