Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 évesen cigizek bevalljam a...

14 évesen cigizek bevalljam a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Sajnos már fél éve cigizek napi 6 szál... A szüleim a múltkor gyanakodtak hogy cigizek-e vagy sem. Apával leültünk beszélni mint ''férfi a férfival''. Mondta hogyha cigizni szeretnék cigizzek, bár ő ezt nem támogatja és nem is szeretné, én erre mondtam hogy jó de soha se fogok ragyujtani, de az a baj hogy mar ra vagyok szokva es nem szeretnek mar titkolozni, szerintetek elmondjam vagy ne? :( Nem akarom hogy nagy baj legyen... Es nem szeretnem hogy jojjenek a kioktato kommentek... Mert ugyse ernek el semmit... A válaszokat előre is köszönöm

2014. okt. 26. 18:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Érzik azt attól, ne aggódj. Benne van a ruhád ujjában, gallérban, sapkán, stb.
2014. okt. 26. 19:15
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem akarsz leszokni ? Pedig az lenne a legjobb, csak hát az embernek nagyon nehéz megküzdenie önmagával!
2014. okt. 26. 19:15
 13/33 anonim válasza:
100%
pedig jobban tennéd. később úgyis megbánod... a kérdésre válaszolva: mondd el bátran. de az is meglehet, hogy már most tudják.
2014. okt. 26. 19:17
 14/33 A kérdező kommentje:
Kerlek a kerdesre valaszoljatok.. :/azert nem szokok le rola mert a suliba is sokan cigiznek ezert '' nem akarok kimaradni a jóból/rosszból'' remelem ertitek mire gondolok
2014. okt. 26. 19:18
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de buta vagy. Ettől te nem leszel menő, csak mert a többieket majmolod. És bizony a bőrödben már benne van a cigiszag.
2014. okt. 26. 19:19
 16/33 anonim ***** válasza:
84%

Aki nem dohányzik akkor is megérzi a másikon, ha teljes fürdés, hajmosás, fogmosás és tiszta ruhát veszel!!! Tapasztalat, hidd el!

Én dohányosként is megérzem a másikon, ha cigarettázik.

Dohányosként mondom, jobban jársz, ha leszoksz. Én is azon vagyok, több kevesebb sikerrel.

2014. okt. 26. 19:24
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Cigizni akarsz? Cigizz, de akkor vállald is fel.

Nem akarsz szüleidnek csalódást okozni? Akkor ne cigizz. Komolyan úgy beszélsz mint aki 50 éve dohányzik és képtelen leszokni. Csak elhatározás kérdése. Akaraterő kell hozzá, ami láthatólag benned nincs.

2014. okt. 26. 19:26
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
Ja, hogy azért cigizel, hogy menőnek tartsanak... Kis naív. Majd menő leszel 20 év múlva a ráncos bőröddel és a kezdődő tüdőrákoddal.
2014. okt. 26. 19:29
 19/33 anonim válasza:
100%
Nem attól leszel menő mert te is a sok ember között vagy aki dohányzik, legyél úgy menő hogy te neked nincs szükséged rá.Lehet barátaid ugyan így gondolják, nálunk 1 ember le tette és lám utána másnak is sikerült.
2014. okt. 26. 19:30
 20/33 anonim válasza:
100%

Mondd el a szüleidnek mindenképpen!

És a napi 6 szál már túlzás is!

2014. okt. 26. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!