14 évesen cigizek bevalljam a szüleimnek?
Magad mérgezed nem mást. Nem a szüleidnek kell bevallanod hanem magadnak. Az értelmes felfogásodnak tatozol a gyónással, hogy a hóbortos felfogásod mivel vétkezik az egészséged ellen. Már ha érted miröl van szó.
Jajj, bocsánat nem akartalak oktatni, te már 14 éves vagy téged már nem lehet/kell oktatni.
Szégyenletembe se irtam volna ilyent 14 évessen, hogy ne oktasson senki.
Te csak cigizél egész nyugodtan. Nem lessz abol semmi bajod. Sok rosszat felsoroltak, de én mondom, mivel orvos vagyok - az mind csak hum-buk.
Dr Marlboro
Mondd el nekik, mert jobb ha tőled tudják meg.
Mindenféle kioktatás nélkül:
1. Napi 6 szál semmi, de ez emelkedni fog idővel, de most még abba tudod hagyni különösebb nehézség nélkül.
2. Soha nem cigiztem rendszeresen, nem tartoztam a menők közé 14 évesen, sőt középiskolában sem. Most 22 éves vagyok. Az egyetem nagyon jól megy, sok munkával ugyan (tanszéken kutatok stb.), de mellette sok szórakozással is. Nem mondom, hogy kéthavonta egyszer nem szívok el egy szál cigit a buliba, de csak ott, nem állandóan mérgezem magam. Ösztöndíjból megélek és mellette képzem magam.
A menő osztálytársaim közül legtöbben egy gyárban robotolnak és elegük van már most az életből.
Te milyen életet akarsz 10-15 év múlva? Mert most tudod megalapozni.
21-es voltam,
Köszönöm, hogy megtoldtad mondanivalómat, és ez igy is van, a világot körülöted is mérgezed, ha nem is olyan mértékben mint magad.
De egy dohányzónak, hogyan mondod ezt el. Még azt sem fogadja el, hogy magát mérgezi.
Dohányos voltam napi 40 cigivel, meggyöztem magam arrol, hogy az nem jó és leszoktam. Annak már több mint 30 éve. Még akkor is ha nem vagyok menö, arra büszke vagyok, hogy eltudtam hagyni, és nem cigizek!
Azóta csak egy kérdést kérdezek a dohányosoktol: Miért cigizik? Nincs értelmes felelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!