Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő mit szól ahhoz, ha...

Egy szülő mit szól ahhoz, ha a gyerekének szexpajtija van?

Figyelt kérdés
Ha már előtte volt a gyerekének rendes kapcsolata, csak most egy barátjával szexel néha-néha?
2014. okt. 25. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
10-es, miért jobb ennél egy egyéjszakás kapcsolat? Ami totál lutri minden szempontból?
2014. okt. 26. 00:17
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Attól még nem feltétlen sérült at illető.
2014. okt. 26. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:

"szexpajtija van"

Vagyis a barátjával szexel.

Most már értem, hogy sok lány miért mondja a fiúknak, hogy "maradjunk barátok"...

2014. okt. 26. 02:15
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Én szégyellném magam, és azt is hogy a lányomnak ennyi számít, és nem nem normális kapcsolat.
2014. okt. 26. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

Én voltam ilyen szexpajti. Nekem komoly kapcsolat nem kell, a lánynak megint nem kellett, így hát összejött a dolog. Nem kerestük egymást másért, nem is érdekelt mi van vele, ha kellett akkor sms-hívás, aztán mentem. semmi ajándékok. Városban ha másik lánnyal meglát nem pofoz fel, szia-szia és elmentünk egymás mellett.

a néha néha volt nálunk is, volt hogy nem is láttam napokig aztán csak egy sms: gyere át aztán szedj szét.

anyját, apját ismerem, ő is az én szüleimet, de általában hozzá mentem mindig mert nekem van kocsi meg motor aztán hamar ottvagyok nem kell buszozgatni.

reggelig sosem maradtunk egymásnál, és nem is mentünk 11-nél elöbb egymáshoz, a kínos kérdések el lettek kerülve.

Amikor kezdett tönkremenni egy létre se jövő kapcsolatom egyből nála kötöttem ki.

Azóta ő már el van jegyezve. nekem is van egy kapcsolatom, és most is egy szia-szia köszönéssel elmegyünk egymás mellett az utcán, és ha kérdik ki volt ő? 4-el járt felettem általános iskolában, és ezzel nem is hazudtam.

nem tudom mi nem jó ebbe. mindig védekeztünk, ez elvárás volt tőlem is, és tőle is. ha nem volt kedvem akkor nem mentem, ajándékot nem kellett vinnem, de ha kellett, el is tudtam vele beszélgetni. kb. mintha egy prostihoz jártam volna, csak fizetni nem fizettem, de ezt csak az érti meg aki benne volt.

2014. okt. 26. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!