Sok szülő miért várja el hogy unoka legyen?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 18:59
1/14 anonim válasza:
Mert mindenképpen bele akar szólni a gyereke életébe.
Nekem négy gyerekem van, de az, hogy hány unokám lesz (ha lesz) az ö magánügyük.
2/14 anonim válasza:
Nem tudom :/ De elég gáz, ha az ember egyedüli gyerek, és nincs olyan helyzetben, hogy gyereket vállaljon, de a szülők erőltetnék. Hát annál nincs jobb... :/
3/14 anonim válasza:
Mert utálják ha kilógsz a sorból és szeretnek felvégi is a gyerekkel.
H nézd van !
4/14 anonim válasza:
Konkrétan én is vágyom, pontosan belegondolva, fogalmam sincs miért. Talán mert, az én vérem is csörgedezne az ereiben, meg tudnám tanítani erre-arra, valószínűleg sok örömöt de persze aggodalmat is okozna. Vágyom a babázásra, mert emlékszem, milyen jó volt, mikor picik voltak a gyerekek. Amikor magamhoz ölelhettem a babaillatú pici testüket, amikor kérdéseket tettem fel és rajtam múlt, hogy mit válaszolok és ezzel alakítom a jövőjét. Szóval egy szülő a gyermek szemében isten, a nagyszülő pedig szintén. :) És hát jó lenne újra istent játszani.
6/14 anonim válasza:
Én is szeretnék unokákat, de nem erőltetve. Ha az én gyermekem nem szeretne vagy ne adj Isten, nem jönne össze neki, persze, megérteném, sőt.
Valahogy bennem van a vágy hogy 50+ is vigyázzak a "véremre", úgy örüljek neki mint a sajátomnak, hogy babusgassam, meséljek neki. Mert másképp kezeled a gyermeked, és megint másképp az unokád (én ezt vettem észre).
7/14 anonim válasza:
szerintem mert látni akarja ahogy szenvedsz a gyerekkel és azt tudja mondani: na látod te is ilyen voltál!
8/14 anonim válasza:
"mert látni akarja ahogy szenvedsz"
Bírom az ilyen válaszokat.:) Jó hülye lehetsz...
9/14 anonim válasza:
És ha örökbe fogadna? Nem lenne ott az a fránya vér.
10/14 anonim válasza:
na nálunk pont ezért akarta anyósom minden áron megakadályozni az esküvőnket, meg az egész kapcsolatunkat, mert nekem nem lehetett saját gyermekem, neki meg egy fia van aki így nem tud neki unokát nemzeni... irtó nagy veszekedések előzték meg az örökbe fogadásunkat... olyat is kijelentett, hogy bemegy ő a TEGYESZ-be és megtiltja nekik, hogy örökbe adjanak nekünk.. őszintén szólva itt kinevettem , hogy hát nagykorúak vagyunk :D (sőt 40 felé járunk) na de! megszületett a kisfiúnk akit örökbe fogadtunk... azóta ő anyós nagy szerelme :) már baromira nem érdekli a vér... imádja... :) nem hallottam még olyan történetet, ahol a mama ne szeretné ne rajongana ugyanúgy az örökbe fogadott unokáért, mint a saját véréért... (persze biztos van ilyen, de azért ez ritka szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!