Mi a vélemény az ilyen nagyszülőkről?
2 unokájuk van én vagyok az egyik , az unokatestvérem a másik, én 15 éves lány vagyok az unokatestvérem 4 éves lány
és velem olyan szinten nem foglalkoznak hogy épphogy köszönnek ha ott van az unokatestvérem ha kérdezek vmit választ nem kapok nem tudom meg e hallják egyáltalán ,
és velem ok nélkül is rondán beszélnek , és pl. több tízezer forintokat költenek rá ajándékokat kap csak ugy én meg semmit ,de egyfolytába azt hangoztatják mennyire egyenlőnek kezelnek minket ... ez szánalmas ;
kezd nagyon elegem lenni belölük mivel jobb az a másik gyerek nálam ??
ez megutáltam őket is és az unokatestvéremet is -.-
nem értem miért csinálják , mi a véleményetek ? van itt olyan szűlő vagy nagyszülő aki hasonlot csinál ?
Nem tudom miért ilyenek, de nyugodtan szólj rájuk, kérd ki magadnak a stílust.
Mondd meg nekik, "hogy fogd vissza magad, mert én se beszélek veled rondán, ráadásul nem adtam rá okot."
Nekem apukam apja (elvaltak a szulei) is ezt csinalja. Apam noverenek a harom gyereket tele penzelte, mert hogy jajj szegenyek harman vannak es de szegenyek (nem annyira foleg hogy mar felnottek) raadasul ott ket szulo van, mig minket a noveremmel anyukam egyedul nevel, tudja ezt a nagypapa is es megis lesz@r. De arra pl van penzuk h a felesegenek a gyerekeihez Amerikaba kimenjenek. Mindegy.
Amugy ne az unokatesod utald, o foleg 4 evesen semmirol sem tehet. Ja, es mondd meg nekik, h nem bannak veletek ugyanugy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!