Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sok szülő miért várja el hogy...

Sok szülő miért várja el hogy unoka legyen?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Anyu azert szeretne unokat h legyen kit babusgatnia es szeretgetnie, mert imadja a gyerekeket:-))Ettol fuggetlenul elfogadta h en meg nem szeretnek gyereket, nem erzem magam ra erettnek es lehet h soha nem is fogom pedig o lenne a vilag legjobb nagymamaja:-)))
2014. okt. 20. 23:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi hárman vagyunk testvérek (lányok). Középső testvéremnek már van 3 gyermeke, anya imádja őket, de mindig mondogatja, hogy milyen jó lenne mindhármunktól unoka. Hát úgy tűnik,hogy ez nem fog összejönni, mert legidősebb nővérem nagyon szerencsétlen a kapcsolatokban és van egy természete maradjunk annyiban. Nekem is elég furcsa a párkapcsolati helyzetem, szóval ez megint olyan amire nem lehet alapozni. Szóval egyelőre nem lesznek újabb unokák egészen biztosan.

Anyumnak van egy olyan víziója is,hogy ha majd nálunk (nővéremnél és nálam) is lesznek gyerekek akkor majd milyen jó lesz, hogy újra gyermekzsivallyal telnének a nyári szünetek. Én megértem őt, imádja a gyerekeket, de most épp úgy tűnik, hogy csak nővérem gyermekei lesznek egyelőre, mint unokák. Ők viszont csak úgy nőnek, mint a gomba, már őket sem lehet babusgatni (10-7-4 évesek).

Én 24 vagyok.

2014. okt. 21. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
#12es vagyok, egyébként anyum tündéri nő, nagyon szuper nagymami is. A kérdésre azt hiszem nem válaszoltam rendesen. Azért szeretne unokát szerintem, hogy kicsit újra megteljen az ház otthon, hogy legyen kicsit újra babusgatni, mint anno (mikor mi voltunk picik). Kicsit újra átélni az egészet :)
2014. okt. 21. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
*hogy kicsit újra megteljen a ház otthon, hogy legyen kit egy kicsit újra babusgatni.
2014. okt. 21. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!