Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő mit szól ahhoz, ha...

Egy szülő mit szól ahhoz, ha a gyerekének szexpajtija van?

Figyelt kérdés
Ha már előtte volt a gyerekének rendes kapcsolata, csak most egy barátjával szexel néha-néha?
2014. okt. 25. 23:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves a gyerek? Fiú vagy lány?
2014. okt. 25. 23:22
 2/15 A kérdező kommentje:
19 éves lány (még otthon lakik)
2014. okt. 25. 23:24
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Én nem vagyok szülő, de szerintem ez elég sok kellemetlen szitu forrása lenne. Nekem legalábbis elég kellemetlen lenne, hogy anyuka/apuka beengedi a 'Fuck Buddy'-t, "kérsz egy kávét vagy teát esetleg mielőtt bezárkóztok?" jópofizás, aztán hancúr után bye bye. Ha külön lakna a gyerek akkor totál oké lenne, na de a családi fészekbe vinni a szexpajtit... Nem tudom, nekem kellemetlen lenne.
2014. okt. 25. 23:31
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Semmi köze hozzá.

Am megérti, elvált és tudja milyen az, amikor az ember szeretne egyedül lenni, a teste viszont normálisan működik és vágyik a szexre. Mellesleg büszke rá, h önálló és önérzetes vagyok és nem jövök össze vkivel csak azért, mert félek az egyedülléttől.

2014. okt. 25. 23:33
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Én ha szülő lennék, és tudnám, hogy a lányom máshoz jár dugni, akivel nincs is kapcsolatban, akkor nem hiszem, hogy örülnék neki. Lehet, hogy a mai fiatalok szerint maradi a felfogásom, de szerintem az a normális, ha az ember nem kefél fűvel-fával...
2014. okt. 25. 23:36
 6/15 anonim ***** válasza:
39%
5, nem fűvel-fával, hanem a szexpajtival.
2014. okt. 25. 23:38
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Jó esetben erről a szülő nem tud. Az előzőnek mondom, ez pont nem a fűvel-fával esete. Nekem egyébként volt ilyen kapcsolatom, és örülök hogy van ilyen tapasztalatom is.
2014. okt. 25. 23:39
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Ja bocs, akkor vele...aztán ha az nem lesz, majd jön más, majd azzal összevesznek megint lesz más..
2014. okt. 25. 23:39
 9/15 anonim ***** válasza:
35%
És akkor ha tegyük fel mégis kiderül az ilyen, mert a pasik szája eljár, akkor meg innen-onnan csak azt hallanám vissza, hogy a lányom mekkora lotyó.
2014. okt. 25. 23:41
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
Az, hogy mentálisan sérült. Egyéjszakás kalandok okék, de aki ezt folyamatosan csinálja annak valami lelki gondja van.
2014. okt. 26. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!