Szerintettek tényleg annyira rossz szüleim vannak?
A szüleimmel valamikor jó, valamikor rossz a kapcsolatom.
14 éves lehettem, mikor kérdeztem valamit az apámmtol hogy miért úgy van (de azt is viccből) és az ő válasza erre "ha nem tetszik akkor szedd össze a ruháid és költözz el " én azóta nagyon meg utaltam. De ő mindig oda jön ölelgetni, és mondja hogy mennyire szeret stb..de nem hát meg nagyon.
Nagyon sokat szerencse játékozik és. El veri állandóan a pénzt, akár az utolsót is.
Nagyon nem jó az anyagi helyzetünk, de ő Folyamatosan el veszti a munkáját.3 gyerek mellett alkalmazkodni kéne a munkahelyhez nem ott hagyni.
Az anyukám pedig.... Ő se különb régebben nagyon csúnyákat mondott nekem amiket nem szeretnék el mondani. És el várja tőlem hogy én végezzem el a házi munkát a mellett hogy tanulok (de tényleg nagyon sokat),és még a kis tesómra is én vigyázzak és ha a neki valami baja esik akkor egyből le támad mind a kettő hogy miért mem figyelek rá, de legtöbb esetben ők is ott vannak ga valami történik de akkor is én vagyok a hibás .. Szóval nem tudom én úgy gondolom,hogy nem valamijó szülők..
Örülj annak, hogy a szüleid szeretnek. 14 évesen már neked is be kell segíteni otthon, pláne ha kis tesód van.
Egyik szülő sem tökéletes, de ha anyukád egy szerencsejátékosnak szült 3 gyereket, nem a te jogod ezt felülbírálni.
Nézd a jó oldalát, ha olvasgatod a kérdéseket vannak tőled nagyobb pácban gyerekek.
Utolsó köszi szépen a választ semmit sem segítettél.
Már 16 vagyok.
Nagyon sokat segítek, de én tanulni szeretnék nagyon sokat hogy.orvos legyek és hogy ne olyan életem legyen mint most.
22:10
Attól, hogy van, akinek rosszabb, neki még nem lesz jobb. Sosem értettem ezt a felfogást.
Én még azt nem értem, mikor a nagy már x idős, tehát igazán segíthet a kicsi nevelésében, vigyázhat rá...a szülők szerintem maguknak szüljenek gyereket, ne a nagytestvérnek.
Mielőtt valaki...nem, nem vagyok nagytestvér, sőt már kinőttem abból a korból, ráadásul én vagyok a fiatalabb, bátyám van.
így van, nem a nagyobb testvér feladata felnevelni a kicsiket, meg ellátni a háztartást, míg a szülők szerencsejátékoznak.
nem kell a gimnazistára még több terhet róni.
elég neki, ami van.
Kérdező. nem jó szüleid vannak, jól látod a helyzetet.
a legfontosabb, hogy ne magadban keresd a hibát.
próbálj minél többet tanulni, ez a feladatod most.
az legyen mindig az első. szeresd magadat, és higgy magadban, higgy abban, hogy el tudod érni a céljaidat.
sok sikert és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!