Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy abbahagyjam a karatét?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,két hónap múlva leszek 17.Tavaly február óta karatézok.Az elején szerettem nagyon,de rájöttem,hogy nem nekem való.Alig van küzdelem,az is gyenge.Nem szeretem a formagyakorlatokat.Meg járok kondiba heti háromszor,úgyhogy nincs is nagyon időm meg türelmem még heti 3 karate edzésen részt venni.EL akarok járni helyette bokszolni.Ez nekem jobban tetszik.Igaz,ez nem mehetne olyan rendszeresen,mert buszoznom kéne,de olcsóbban is kijönne.Nyáron meg el akarok majd menni birkózásra vagy judora vagy valami földharcra.Ez sem tetszik nekik.Szerintük nagyon jó a karate,szerintem nem az.Shotokan karatéra járok.2014. okt. 23. 17:45
21/22 anonim válasza:
Persze, nem létezik hibátlan harcművészet és küzdősport. Tulajdonképpen egy ilyen foglalkozáson fegyelmet kell tanulni. Egy sportoló nem élhet vissza tudásával és a fizikai fölényével, de úgy gondolom ha rátámadnak akkor joga van használni. Viszont aki csak úgy verekedést provokál, abból nem lesz fegyelmezett harcos, mert link a személyisége. Nem hiába mondták régen, hogy aki nagy kötekedő, az nem lesz jó sportoló. Kicsi gyerekeket pedig én sem látom értelmét egymásnak ereszteni, mert vagy kárt tesznek egymásban vagy elbátortalanodás a vége. Inkább érezzék jól magukat, alapozzanak, aztán később mélyüljenek el a harc világában. És elnézést kérek, hogy forrófejűen írtam azt a választ. Sajnos hajlamos vagyok elragadtatni magamat.
22/22 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam kötekedni.A karatét is azért kezdtem el,mert engem piszkáltak.Bokszolni sem azért akarok,hogy provokálhassak másokat.Csak meg akarom tudni magamat védeni.Meg az MMA érdekel.
2014. okt. 26. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!