Hogyan vegyem rá, hogy megengedjék? 16/F
Figyelt kérdés
Egy évig karatéztam,de lesérültem,így egy időre abbahagytam.Viszont most az orvos azt mondta,hogy mehetek.Viszont kondizni is járok.A karate idején is jártam,de most,hogy nem karatéztam elkezdtem komolyabban csinálni és nagyon megszerettem.Már erőemelő edzést próbálok csinálni.Viszont,ha lesz 3 karate edzésem is a kondit háttérbe kell szorítanom,így csak két karate edzésre szeretnék járni.A szüleim viszont hallani sem akarnak erről.Ők inkább azt szeretnék,ha versenyszinten karatéznék.De nekem inkább az erőemelés/erősember sport tetszik.De azért karatét is csinálnám.Hogy érjem el,hogy csak két edzésre kelljen járnom?Kondiba háromszor járok.Azt semmiképpen sem akarom háttérbe szorítani,meg azért tanulnom is kéne,meg csinálni is akarok valamit(pl.fát vágni)2014. febr. 28. 21:06
1/6 anonim válasza:
Beszeld meg az edzoddel, hogy csak ketszer mesz, es kesz.
2/6 anonim válasza:
A fő kérdés az hogy, a karate edződ engedi-e, hogy csak 2-szer járj egy héten edzésre. Nálunk kenuban pl. nyáron egy héten 11-szer volt 2,5 órás edzés, és aki nem járt le annak tudtára adták hogy ez versenyport, nem pedig ingyenes kölcsönző.
3/6 anonim válasza:
Rövidesen megoldódik a kérdés.Amit szeretnél
arra fogsz jobban koncentrálni,és a másik kikerül
a képből.Válassz egyet,de abban legyél jó.
A Te döntésed lesz,és ez nem vitatéma.
Tudom,hogy nem könnyű,de vállald fel,aztán ami
a csövön kifér!
4/6 anonim válasza:
Én is karatézok.Nemrég én is lesérültem,akkor nem jártam,de nem olyan sokáig.Most pedig sok tantárgyból lerontottam a suliban,és a szüleim ki akarnak íratni,de semmiképpen nem szeretném abbahagyni.Szerintem válaszd a karate 3 edzést.
Úgyis sokat jártál mostanában kondizni,most menj karatéra.
5/6 A kérdező kommentje:
Csak nem akarok visszaesni a kondiban.Meg még erősödni akarok.
2014. márc. 1. 20:13
6/6 szopcsecs válasza:
lehet kondizni a karete edzés után is,nem? :) csak ne hajtsd túl magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!