Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék az ajak pc-t?
Sehogy. A szüleid egyébként normális ember számára érthető okokból nem fognak hozzájárulni, te pedig az engedélyük nélkül fogod megcsináltatni, aztán ők szomorúan beletörődnek. Nagyjából így fog lezajlani a folyamat sajnos
Egyébként nem értem miért lenne jó neked ha egy fémdarab lógna ki a húsodból, de az már a te bajod, ha neked ez így jó.
Az sose motiváljon, hogy másnak is van, mert mások hülyék és nem kell velük foglalkozni.
"anyám nem szivesen látná rajtam meg mittudom én mi baja van."
Remélem, hogy tőlünk olyan tanácsot nem kapsz, hogyan tudnád megkapni karácsonyra.
Soha nem tudtam megérteni, mire jó az. Te nem is gondolsz bele abba, hogy az embereknek milyen véleményük van az olyan lányokról, akik valamilyen piercinget viselnek magukon.
Szegény anyukád. Csak sajnálni tudom, mert mint ahogy az előző írja, addig nem nyugszol, amíg valamilyen módon meg nem szerzed magadnak. Őszintén megmondom, anyukádat sajnálom, de téged szánlak azért, mert ez annyira fontos neked.
Tudom, nem ilyen választ vártál, le leszek pontozva, de akkor is kikívánkozottt belőlem.
Szerencsére nekem a lányom ennél sokkal értelmesebb, minthogy ilyesmivel elcsúfítsa az arcát.
Mert ugye ő már elmúlott 18 éves, nem szólhatnék bele, de biztos nehezen tudnám elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!