Mit csináljak hogy megengedjék?
Lehet haragudni fogtok rám, de ha Apuka lennék én is annak örülnék ha a gyerekem inkább pénzért dolgozna, és nem ingyen
Gondolom otthon is akad mosogatni való, és portörlés, miért pont más kezére akarsz dolgozni méghozzá bér nélkül?
20/F
nem biztos h egy ennyi időst amugy is beengednének a nagytestü kutyákhoz.Inkább a kistestüeket kéne sétáltatnia,enni-inni adni azoknak....ne rögtön a mindentbele munkára gondoljatok!!
Üdv:elsö válaszolo,2 kutya gazdája.
(megjegyzem,inkább ilyen ötlete legyen mint h 2 hétre elmenne bulizni a balcsira a haverokkal és a szülőktől még pénzt is lejmoljon mint a legtöbb mai fiatal)
Menjetek el együtt a menhelyre. Sajnos az én anyámmal ezt nem lehetne megtenni, mert ha olyan dolog jön szóba, amit ő nem szeretne, akkor rögtön strucc módra a homokba dugja a fejét, és meg sem akarja ismerni, mivel mentem oda hozzá.
2. Mi az, hogy örülnél, ha a 14 éves lányod pénzért dolgozna? Én nem örülnék neki, amilyen munkák vannak. Most viszont itt van ez a menhely, és tudnám róla, hogy imádja a kutyákat, szívesen besegíteni a menhelyen, ami pozitívan hat a közérzetére is, boldogabb lesz, hiszem annak él egy ideig amit SZERET!!!
Én megengedném neked. Ha ők mégse, akkor érdeklődj a városban, biztos vannak, akik kutyust tartanak, de van, hogy munka miatt nem tudják levinni sétálni. Ajánld fel, hogy te leviszed őket, egy kis zsebpénzt is kérhetsz érte, ha akarsz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!