Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondanád el a szüleidne...

Hogyan mondanád el a szüleidnek, hogy szekálnak a suliban?

Figyelt kérdés
13/F
2014. okt. 21. 17:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
*áru = az
2014. okt. 26. 17:16
 12/15 Reiner Eniko Emese válasza:
100%
engem is sokan piszkáltak szoltam a szüleimnek elmondtam, h csináltak nekem kamu oldalt beszologatnak stb bementek of.hoz az of.om szolt a gyerekek szuleinek aztan sirva jottek oda hozzam h bocsajtsak meg nekik. valoszinuleg agyon vertek a szulei vagy nem tudom de kesz vicc volt. az a lenyeg hogy eloszor anyukaddal ulj le beszelgetni mondd el szorol szora es megoldjatok kozosen.
2014. okt. 26. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp beszélj a szüleiddel, mert ezt meg kell oldani.

nekem még a régi időkben olyan volt, hogy egy tanár szállt rám, az osztályfőnököm. próbált kikészíteni. nagyon eszes gyerek voltam, és direkt rossz jegyeket adott, stb. stb. elmondtam otthon, és végülis másik iskolába irattak. nagyon jó döntés volt! nagyon sok szenvedést megspóroltam magamnak!

2014. okt. 27. 00:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
engem is szekáltak, azt mondta apám, oldjam meg, nagylány vagyok már. Akkor voltam úgy 10-11 éves. Másnap pofán vágtam, aki piszkált, az meg úgy belém rúgott, hogy belilult a lábam. Hazamentem, hogy apa, megoldottam, de megvert a Tomi. Másnap bement, egy szó nélkül akkora taslit kevert le a kissrácnak, amilyet a bokszmeccsen se adnak. Nem mertek többet bántani.
2014. okt. 27. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mondd el a valóságot! CSak akkor tudnak segíteni. Az a ciki ebben, hogy felvállalod hogy nem tudtál beilleszkedni abba a közegbe. Ez nem biztos hogy a te hibád. Viszont ne vállald fel az áldozat szerepet. Mondd el otthon és kérj segítséget!
2014. nov. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!