Ha nyernél a lottón, vagy más hasonló játékban nagyobb összeget hogyan mondanád el a szüleidnek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 10:54
1/18 anonim válasza:
Sehogy. Eleve nem jó a kapcsolatunk, messze élek, neten szoktunk beszélni ugyhogy nem tudná meg ha nem akarnám.
2/18 anonim válasza:
Ha több milliót nyernék, akkor utalnék nekik, külön-külön egy adott összeget, aztán onnantól engem nem érdekel. Odaköltik ahova akarják, de nem vinném őket nyaralgatni meg ilyenek.
3/18 anonim válasza:
Örömmel:) Azonnal szaladnék hozzájuk (szomszédban laknak).Aztán elkezdenénk kitalálni hogy mit kezdenénk vele.Persze nem nehéz.., az elmaradt számlák, hitel, mindent letudni.
4/18 anonim válasza:
Amikor már kitaláltuk a férjemmel hogy mit kezdünk vele és mennyit adunk nekik, akkor simán leülnénk és elmondanám.
6/18 anonim válasza:
Meghaltak így sehogy.
De a férjemnek sem mondanám el.
Most is jol élünk, boldogok vagyunk és félnek hogy megváltoztatja a pénz az életünket.
7/18 anonim válasza:
Utolsó:
Csakhogy a lottónyeremény közös vagyonnak minősül....nem csak a tied, ha házasságban nyered
9/18 b95 válasza:
kb. így: „Szia anyu! Képzeld, nyertem a lottón!” :-)
10/18 anonim válasza:
Eufórikusan sikongatnék és ugrálnék, hogy "ááá, nyertem a lottón!", még ha nem nagyon nagyon nagy összeg, akkor is teljesen be lennék zsongva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!