Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik babahordozóhoz hasonló...

Létezik babahordozóhoz hasonló ringatható szék/fotel nagyobb gyereknek/babának?

Figyelt kérdés
Egy éves múlt a lányom, a délutáni szundit nagyon szereti baba kora óta a hordozóban tölteni, elringatni is szoktam benne. Úgy használja, mint egy hintaszéket vagy fotelt. Viszont a feje lassan lelóg róla. :o(

2013. jún. 20. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak fekvő hinták, az nem lenne jó?

ilyenre gondolok

[link]

szoktam látni 4000Ft ért is árulni. Körül kell nézni.

2013. jún. 20. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, az van (most fogom visszaadni), olyat keresek kifejezetten, ami a padlón billeg. Hintázni nem szeret eléggé. :o)
2013. jún. 20. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg valami nagyobb bölcső? Olyan sok féle van hátha találnál megfelelőt. Nekünk cam x3 cortina evolution babakocsink van ahhoz egy viszonylag nagy (de szerintem nem 1 évesnek való bár gyerek méret függő) mózeskosár van aminek az alja kihajtható és "bölcsővé" alakítható (csak két kis félkört lehet kihajtani az alján és akkor lehet hintáztatni). Bababoltban nézzétek meg, pihenőszék, hintaszékek között, hátha találtok. (de szerintem elég drágák)

Ezt találtam még:

[link]

[link]

2013. jún. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!