Aggasztó! Másfél hónapja hagytuk abba a szopizast, es tegnap este egy nagyobb csomót vettem észre a jobb mellemben! Mi lehet ez? Esetleg aki járt hasonló cipőben, mi lett a sztori vége?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 11:43
1/7 anonim válasza:
Egyik ismerősünknek, miutæn abbahagyta a szoptatást, ilyen genny kezdett el folyno a melléből, és szegénynek daganaza volt, úgyhogy ha az lenne neked is, szeri tem nem csak ez az egy csomó lenne:)
6/7 A kérdező kommentje:
Elmentem, igen! Azóta túl vagyok 6 kemon, es egy műtéten, aholis a kérdéses mellemet levették! :(
Azt tanácsolom senki ne vegye félvállról a csomokat...
2014. júl. 27. 17:50
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én ugyanígy jártam 2014 nyarán. Előtte én is 2 hónappal előbb hagytam abba a szoptatást.
Hogy vagy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!