Te milyen apróságot, kis ajándékot vinnél a szüleidnek kibéküléshez?
Nem vinnek...
Bar nem tudom, hogy tudnek- ugy osszeveszni a szuleimmel, hogy utana bekulo talalkozasra legyen szukseg..
Amugy a suti jo, azt pl en szimplan is szomtam vinni,ha eppen sutottem, mielott megyunk...
26/n
Akkor meg ugysem vinnek semmit. Szerintem eleg nagy nYitas, hogy te mesz oda bekulni.
Ha vinnel valamitazzal azt "ismerned el" hogy csak te hibaztal, es nekik volt igazuk. Megalazkodnal, pedig itt a bekules lenne a lenyeg,
Utolso vagyok
Ha mindkét oldalról bántás történt, akkor azon gondolkodj el, hogy ki kezdte a bántást. Ha ők, és te arra csak visszavágtál, hogy védd magad, akkor semmiféle bocsánatkéréssel nem tartozol feléjük - de ezt megtehetd akkor, ha ők belátják, hogy megbántottak téged, és bocsátnatot kérnek tőled. Ekkor hozzáhűzheted a magadét is, hogy sajnálod. De ha nem, akkor bármilyen bocsátnatkérés a részedről csak a lovat adja alájuk és megaláz téged.
Pláne ne vigyeél semmiféle ajándékot vagy tárgyat, mert az nem bocsátnatkérés, hanem megvesztegetésnek és lefizetésnek tűnik, és semmiféle valódi érzelmi tartalma nem lesz (nem érsz el vele semmit).
A béke a fontos, nem a makacsság.
Nem az önzőség, nem a győzni akarás.
győzd le önmagadat! Szeress te először. Kérj akkor is bocsánatot, ha nem te vétkeztél.
Tanítsd így őke is a jóra, mindegy, hogy idősebbek nálad, vagy a szüleid.
nagyon jó, hogy békültök. Családban minden más megoldás csak sokkal rosszabb lenne,
A süti tényleg jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!