Anyám szerint ne szólítsam a fiamat kiscicámnak, mert b*zi lesz?
A párom (fiú, biológiailag mindenképp) vett magának és nekem cicafüleket animeconon (van rajta helyes koponya és csörgő). Viselte is. Még nyuszilánynak is beöltözött egykor, sminkcucca is jóval több van, mint nekem, az androgünségbe nem megyek bele, bonyolult - de nem meleg. Kicsit sem. Ez egészen más téma.
Van, aki becézgeti a gyerekét, ha 1, ha 34 éves. Nem hinném, hogy ebből bármi gond lenne.
Mi ebben a logika? Mi a b*zis a cicázásban? Nyilván sok lány is cicázza a fiúját, akármekkora alfahím is az... Gondolom, a kérdező az anya, ha nem, akkor egy nagy fokkal érthetőbb a nagymama véleménye, bár akkor sem értek vele egyet.
A kisgyerekek körül egy csomó nem macho dolog van, nem? Miért lesz b*zi a cicázástól és igazi férfi, ha szívecskés nyakpántos plüssmacival játszik vagy ilyesmi? Oké, a cicát rá mondják, de ahogy fentebb írtam, bizonyos közeli emberek esetén a legmacsóbb fickó is megkaphatja ezt gond és szégyen nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!