Hogyan szólitsam a volt pasimat? Mert ö is becéz engemet. ö bébimnek hív! De már 1 éve h szakitottunk és most az egyik legjobb haver!
Én tuti nem becézném, és talán neki is megmondanám, ha lezártunk valamit, az legyen teljesen lezárva.
Ha haver lett belőle, és a becézése inkább "haveros" és nem bántó az új barátodra nézve, és téged sem zavar, akkor oké.
Én sem értem. Más is így hív téged? Vagy a kapcsolatotok alatt kialakult, és megmaradt?
Szerintem ennek nincs helye már köztetek, de neked kell tudnod. Azt kéne tisztáznotok, hogy miért szólít így. Én is szoktam becézni a haver-barátaimat drágámnak, stb., de nem volt és nem lesz köztünk semmi. Viszont a volt kedvest nem becézném, ezzel is érzékeltetve, hogy ami volt közöttünk, annak vége.
Szerintem a keresztnevén szólítsd, vagy úgy, ahogyan a barátai szólítják. Ha ez téged pedig zavar, szerintem nyugodtan szólj neki, hogy szólítson a rendes neveden, hisz már nem vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!