Anyám szerint ne szólítsam a fiamat kiscicámnak, mert b*zi lesz?
"De nem ezért lesz homó, hanem ha ő is majd követi a mai egyre népszerűbb más leszek "divatot" de reméljük igazi férfi válik belőle."
Neked is ajánlom a könyvet. A homoszexualitás nem divat kérdése. SZomorú, hogy felnőtt emberek fejében ekkora a zűrzavar ezzel kapcsolatban. SZomorú, és szánalmas.
Ugyan már 10-es, hogy lehetne valaki divatból meleg? Divatból megveszik az emberek a drága telefont, a márkás cipőt, divatos hajat vágatnak, stb. De "rudi bácsi" nem fog holnaptól hirtelen a "felül lapos, alul domború" verzióra meredezni, csak mert az a divat.
Kicsit tájékozódni kellene ebben a témában, és csak utána véleményt formálni.
Még jó, hogy nem kell magázni szegény kisgyerekeket! :)
Kedves Kovács István kérem igya már meg a kakaóját, mert le kéne feküdni már aludni :D
Én a négyévesemet is szoktam így hívni. Meg mókuskának is. Bele se merek gondolni mi lesz szegény gyerekből:))
Komolyra fordítva a szót, elég fura anyukád hozzáállása a dolgokhoz.
Az én fiamat /és most ne nevessetek/ “Fülinyúlnak“ becéztem egy darabig.Ez a becenév a Nyuszifülből eredt. :)
Egyébként volt egy rongybabája is,5 éves koráig vele aludt.
Most fogta tölteni a 19et.Hetero.Lassan egy éve van barátnője,akivel jól megvannak.
Nem lett a becenév és a baba miatt homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!