Gyorsan, szerintetek mit csináljak? Szóljak Anyának, vagy lógjam el a mai napot?
Egyedül vagyok itthon, Anya és a férje elutaztak pihenni.
Viszont az van, hogy a barátom este/éjszaka kórházba került, mert eltörte a kezét.
3 éve azért ment tönkre 2 évre a kapcsolatunk/barátságunk, mert akkor is elszakadt valamilyen szalag a lábában, meg el is tört, szóval kórházban volt és én nem látogattam meg egyáltalán, még otthon sem. De akkor még nem tudtam, hogy ő mit érez és bonyolult volt az egész, féltem.
Viszont most úgy érzem, hogy muszáj mellette lennem, még akkor is, hogyha alszik. Csak 9-re kellene bemennem a gimibe, 2-kor végeznék.
Most ébresszem fel anyáékat ezzel, kockáztatva azt, hogy összeveszünk, rám küldi mamáékat, vagy csak egyszerűen lógjam el a napot?
(igazolásom lenne)
17/L
még ha operálni kell, akkor se tartjuk benn Nincs hely. Jöjjön vissza reggel.
Artól nem is beszélve, hogy a legtöbb helyen megbeszélik a szakorvosok a műtétet.
de látom azóta már commotiója is lett. Ahelyett, hogy itt ítogatsz, beszaladhattál volna, hogy sziapuszi, suli után jövök.
na húzz az iskolába.
mivel 9re mesz suliba mar bemehettel volna reggel ota...
de ha nagyon logni akarsz kerdezd meg anyukadat, ugyis oszi szunet jon, be tudod potolni ezt az egy napot. de mindenképpen szòlj neki:)
amùgy meg gondolom a haverjai nem lesznek ott egesz delutan.. megvarod amig elmennek es lehettek kettesben.
szerintem nem kell olyan szentnek lenni egy nap hianyzas miatt nem lesz gond a tanulassal szerintem
de a baratodat is felhivhatod hogy mi legyen . o tuti azt mondana ne logj miatta, majd delutan tali.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!