Gyorsan, szerintetek mit csináljak? Szóljak Anyának, vagy lógjam el a mai napot?
Egyedül vagyok itthon, Anya és a férje elutaztak pihenni.
Viszont az van, hogy a barátom este/éjszaka kórházba került, mert eltörte a kezét.
3 éve azért ment tönkre 2 évre a kapcsolatunk/barátságunk, mert akkor is elszakadt valamilyen szalag a lábában, meg el is tört, szóval kórházban volt és én nem látogattam meg egyáltalán, még otthon sem. De akkor még nem tudtam, hogy ő mit érez és bonyolult volt az egész, féltem.
Viszont most úgy érzem, hogy muszáj mellette lennem, még akkor is, hogyha alszik. Csak 9-re kellene bemennem a gimibe, 2-kor végeznék.
Most ébresszem fel anyáékat ezzel, kockáztatva azt, hogy összeveszünk, rám küldi mamáékat, vagy csak egyszerűen lógjam el a napot?
(igazolásom lenne)
17/L
Ne lógd el, menj be suli után.
Ezt a barátod megfogja érteni. Azért teljesen más, ha csak suli után, vagy egyáltalán nem látogatod meg. A második szarbanhagyás..
De szinte lehetetlen, hogy kiderüljön. Mert csak az elektronikus naplóba vannak beírva a hiányzások, azt pedig anya nem nézi, csak én. Szülőire sem jár, mert utálja az osztályfőnököt, a tanáraimmal meg ha van valami, telefonon beszél, vagy fogadóórán.
Nem zavarnám senki munkáját, a barátom pedig egyágyas kórteremben van.
Igazolásom pedig nem illegális úton lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!