A húgom rajta kaptam, hogy cigizett. Elmondjam anyának?
Figyelt kérdés
Húgom 16/L
Én 18/L
2014. okt. 14. 15:51
1/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen jövőbeli viszonyt akarsz a tesóddal. Ha azt akarod, hogy előtted is titkolózzon és soha ne bízzon benned meg, akkor mondd el! Ha jobb kapcsolatot akarsz vele, akkor inkább beszélgessetek! Nem hal bele pár szál cigibe, de a neheze nem ez lesz, és még csak most jön, jobban jönne neki egy megbízható jóbarát, aki törődik vele, és akinek elmondhatja, min megy keresztül!
2/9 anonim válasza:
Én nem tenném,előbb utóbb úgyis lebukik és így nem rád fog haragudni amiért lebuktattad.
3/9 anonim válasza:
Én mikor rajta kaptam húgomat csak "megmostam" a fejét, hogy jó nagy marha. Értett a szóból, azóta nem gyújtott rá viszont megbízik bennem, így van, hogy elmond olyanokat, vagy tanácsot kér olyan témában, amit anyutól nem mer megkérdezni.
20-24 N
4/9 anonim válasza:
Ha jobbat akarsz ne mond el mert ha elmondod, tesód egy életre megutál és nem fog bízni benned. Én inkább leülnék vele egyszer amikor higgad és jókedve van beszélgetni, hogy miért csinálja és a következményeket elmondani neki. Ha nem árulod el a későbbi dolgokba is először hozzád fordul mint a szüleitekhez, ha a beszélgetés után se változik akkor esetleg, de úgyis lebukna, érezni lehet rajta és akkor nem tud téged vádolni.
5/9 anonim válasza:
Ne mondd meg, beszélgess el vele inkább te, és maradj vele jó kapcsolatban.
6/9 anonim válasza:
Ha elmondod mit érsz vele? Max lecseszika szüleid, amitől nem valószínű, hogy leszokik, téged meg utálni fog, jogosan.
7/9 anonim válasza:
szerintem se mondd el. ha nem hagyja abba, akkor elobb utobb kiderul.
arra figyelj inkabn hogy nehogy rossz tarsasagba keruljon.
8/9 anonim válasza:
Hagy már békén semmi rosszat nem csinált.
Ha lebukik az az ő feleltsége de te ne keveredj bele.
Ezzel csak magadra haragítod, kell ez neked ?
9/9 anonim válasza:
Kérdező, nézz magadba, hogy az "árulkodó júdás, nem kapsz piros tojást, beeeeeee.." korban vagy-e, avagy már kinőtted. Ha úgy véled, hogy ki, ne rohangálj árulkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!