Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj, hogy sokat vagyok...

Miért baj, hogy sokat vagyok a barátommal? Elmondjam anyának az igazat erről, a fiúról?

Figyelt kérdés

-Minden reggel elkísérem futni (versenyszerűen sportol, én csak megyek mellette biciklivel, görkorcsolyával), utána együtt reggelizünk valahol.

-Kedd délután, este én szervezek programot.

-Csütörtökön ő találja ki, mit csinálunk.

-Péntekenként moziba megyünk, majd együtt vacsorázunk, néha elmegyünk utána szórakozni.

-Szombatként együtt megyünk a Belvárosba bulizni.

-Vasárnap pedig náluk csinálunk valamit.

Anya szerint sokat vagyok vele... De az igazság az, hogy ez nem is igazi kapcsolat, csak "álkapcsolat".

Neki szüksége volt egy barátnőre, ő pedig amúgy is tökéletes kb, a legtöbb lány féltékeny rám. És nekem még sosem volt barátom, ami a 17-hez közel kicsit furcsa.

Hogy szereljem le anyát és érjem el, hogy ne aggódjon?

2014. aug. 12. 11:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és néha együtt teniszezünk, de az nem rendszeres, akkor tesszük, mikor elég lelkierőt érzek hozzá és nem vagyok hullafáradt.
2014. aug. 12. 11:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak félt tőle anyukád. Főleg, ha idősebb is tőled.
2014. aug. 12. 11:50
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk nem a pasinál kéne élned hanem néha otthon is lenni, segíteni. Megértem anyukádat.
2014. aug. 12. 11:50
 4/15 A kérdező kommentje:

Évfolyamtársam, nem idősebb nálam.

Nem kell segítenem itthon. Ha itthon vagyok, csak a szobámban ülök, olvasok, netezek, zenét hallgatok.

2014. aug. 12. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Mit értessz az álkacsolat alatt?
2014. aug. 12. 11:53
 6/15 A kérdező kommentje:

Mindenki úgy tudja, hogy együtt vagyunk, mások előtt úgy viselkedünk, mint egy szerelmespár, teszünk róla, hogy többen lássanak minket együtt, de igazából nincs köztünk semmi.

Röviden ennyi.

2014. aug. 12. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Ennek mi értelme? Ne haragudj, de gyerek vagy még. Anyukádnak teljesen igaza van!
2014. aug. 12. 12:02
 8/15 A kérdező kommentje:

Mindkettőnknek szüksége volt valakire, de egy normális kapcsolathoz egyikünknek sem volt kedve.

Attól, mert egyesek szerint ez értelmetlen, még egyáltalán nem gyerekes.

Anyának meg miben lenne igaza? :)

Nem azt mondja, hogy gyerekes vagyok, hanem, hogy sokat vagyok a 'barátommal'.

2014. aug. 12. 12:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
huu de beteg :D
2014. aug. 12. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Azért gyerekes, mert úgy viselkedtek, mintha együtt lennétek, holott elég lenne annyit mondani, hogy jó haverok vagytok és kész. Plusz te még fel is vágsz vele.
2014. aug. 12. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!