Miért baj, hogy sokat vagyok a barátommal? Elmondjam anyának az igazat erről, a fiúról?
-Minden reggel elkísérem futni (versenyszerűen sportol, én csak megyek mellette biciklivel, görkorcsolyával), utána együtt reggelizünk valahol.
-Kedd délután, este én szervezek programot.
-Csütörtökön ő találja ki, mit csinálunk.
-Péntekenként moziba megyünk, majd együtt vacsorázunk, néha elmegyünk utána szórakozni.
-Szombatként együtt megyünk a Belvárosba bulizni.
-Vasárnap pedig náluk csinálunk valamit.
Anya szerint sokat vagyok vele... De az igazság az, hogy ez nem is igazi kapcsolat, csak "álkapcsolat".
Neki szüksége volt egy barátnőre, ő pedig amúgy is tökéletes kb, a legtöbb lány féltékeny rám. És nekem még sosem volt barátom, ami a 17-hez közel kicsit furcsa.
Hogy szereljem le anyát és érjem el, hogy ne aggódjon?
Elég szomorú, hogy ilyen beteges megfelelési kényszeretek van. Nem bántásból mondom, hiszen nyilván nem érzitek magatokat már gyereknek, de szerintem 17 évesen még nem kell cikinek érezni, hogy nem volt még kapcsolatod. És ha nem volt rá igényetek, akkor mi van? Gondolom, egyikőtök sem bányarém, nyilván nem azért vagytok egyedül, mert a francnak sem kellenétek.
Mondjuk ha esetleg vonzódnátok egymáshoz, akkor nyugodtan járjatok! :) Csak mert így is rohadt sokat vagytok együtt, max. kellemesebbé tennétek a dolgot. :)
Amúgy meg tényleg nincs értelme mások kedvéért szinlelni.
Off:
Mivel a részleteket nem tudom a kérdezővel kapcsolatban, ezért saját tapasztalatokból mondom, hogy van az az ok ami miatt érdemesebb ilyen látszatdolgokba belemenni.
Én pl eléggé befeléforduló személyiség vagyok, nem igazán érdekelnek az emberek. Viszont ezt az extravertált családom nem tudja megérteni akárhogy magyarázom el, és mindig eljutnak arra a pontra, hogy veszekednek velem, hogy miért kell ilyennek lennem.
Na szóval ha nekem is lenne egy ilyen látszatkacsolatom, mindenki boldogabb lenne, annak ellenére, hogy hazugság, ha valaki nem képes elfogadni az igazságot, az ne várja el, hogy igazat mondják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!