Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam, hogy megcsalja?

Micaa kérdése:

Elmondjam, hogy megcsalja?

Figyelt kérdés
Tudtomra jutott, hogy Anyám megcsalja Apámat és le is akar lépni az újdonsült férfival. Elmondjam Apámnak vagy hagyjam kiforrni a dolgokat? Meg egyáltalán hogy mondjam el?

2014. aug. 22. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ne avatkozz bele semmikepp.
2014. aug. 22. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Attol függ hogy milyen emberek a szüleid !!ha apukám egy rendes dolgos ember aki szereti a családját , az anyám meg az ellen tétje akkor biztos elmondanám . Viszont ha apuka alkoholista troger, es anyuka inkább másnál keresi a boldogságot , akkor hallgatnek.
2014. aug. 22. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
nem tudom mi lenne a legjobb megoldás de ha nem mondod most el akkor később se h te erről bizony tudtál mert rosszul esne apukádnak
2014. aug. 22. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem nézném tétlenül. Akik azt mondják, hogy nem a te dolgod, azok nagyon tévednek. Én a helyedben anyámmal leülnék beszélni, hogy 2 hetet kao, hogy elmondja apádnak a dolgot, vagy te fogod megtenni. Ez a legegyenesebb apuddal és vele szemben is.
2014. aug. 22. 21:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Apum rendes ember, és eddig azt hittem Anyum is... 29 éve vannak együtt, nem tudom mi lett Anyummal, de már alig tudok ránézni. Nem tudom mi lenne a helyes.
2014. aug. 22. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
2. Vagyok. Akkor tényleg az lenne a legjobb ha anyukaddal beszelnel.. Mond el neki hogy ez nem fer apuddal szemben. Hany eves vagy?
2014. aug. 22. 21:54
 7/15 anonim válasza:
92%
Szerintem beszélj anyukáddal, akár az is lehet hogy nem is csalja meg. Tisztázd vele ezt a dolgot.
2014. aug. 22. 21:55
 8/15 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet velük, ezért sem tudom felfogni ezt az egészet. Tuti megcsalja.
2014. aug. 22. 22:02
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Anyukád háta mögött ne avatkozz ebbe bele. Te is érintett vagy, de nem arról az oldalról, amibe bele szeretnél szólni. Szerintem várd ki a végét, minden okkal történik, ez az ő ügyük. Majd ha válni akarnak emiatt, akkor tudsz szerintem becsatlakozni.
2014. aug. 22. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Mondd el!
2014. aug. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!