Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugomat lehet megcsalja a pasija, elmondjam?
KB fél éve vannak együtt. nem tinikről van szó, a srác már elmúlt 30, hugom 29. Utaztam busszal, mikor a megállóban ott állt az autója (egyedi, megismerem) és kiszált egy csaj belőle. kiszedte a táskáját, majd odament a pasihoz, aki a kocsiban ült, és megpuszilta. de hogy konkrétan az arcán e vagy a száján azt nem láttam. lánytestvére nincs a srácnak.
nem tudom el e mondjam a hugomnak, mert ugye nem láttam hogy hol puszilta meg, ha meg nem igaz nem akarom keverni a xart. szerinted mi tévő legyek?
először biztosra kellene menned
lehet hogy egy régi ismerőse volt csak
én is a női ügyfeleimtől puszival búcsúzom,sőt néha meg is ölelem őket
Tehat nem lattal semmit, csak van egy halvany sejtesed. Hat persze, nyilvan tedd tonkre a kapcsolatukat, ha eddig minden rendben is volt koztuk.
Semmi kozod hozza, ne szolj senkinek.
Említsd meg neki, hogy láttad a pasiját egy nővel, csakúgy természetes, ne úgy, hogy "képzeld megcsal a párod".
Valószínűleg a húgod is kíváncsi lesz a dologra, így majd rákérdez a faszinál.
Szerintem mondd el.
Ne azt, hogy megcsalt, csak említsd meg, hogy láttad egy nővel a kocsiban.
A többit meg majd ők megbeszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!