Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 19 éves nővéremet megcsalja a 23 éves barátja. Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
6 honapja vannak egyutt. Egy nap atjott a noverem baratja,es felmentek a noverem szobajaba. En a szobamban voltam,ami a novereme mellett van. Nyitva volt az ajto. A srac egyszer csak kiment a folyosora telefonalni. Annyit mondott valakinek,hogy most ne zavarja,meg hogy en is szeretlek kicsim. Egyertelmu a megcsalas. Bar felek elmondani,mert a noverem nagyon szerelmes,felek, hogy el se hinne2013. júl. 30. 22:04
1/22 anonim válasza:
Még viszonylg időben nyisd fel a szemét, mondd el neki!
3/22 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy el kell mondanod. Spártában a rossz hír hozóját végezték ki. Nem hinne neked, még rád lenne mérges.
4/22 anonim válasza:
Ne azt mond el neki, hogy megcsalja, hanem azt, hogy mit hallották. A többi a nővéred dolga.
5/22 A kérdező kommentje:
én is attól félek,h nem hinne nekem. de valahogy meg kell tudnia. az a szemét disznó nem csaphatja így be.
2013. júl. 30. 22:10
6/22 anonim válasza:
Jó volna ha előbb tudnál bizonyítékot szerezni, de ha nem tudsz akkor is mond el. Lehet h nem hisz neked és dühös lesz rá, de bogarat ültetsz a fülébe és jobban odafigyel a srácra.
7/22 anonim válasza:
szerintem is mondd el neki, de ne azt, h megcsalja, hanem azt, h a telefonban miket hallottál!
8/22 A kérdező kommentje:
hát igen.lehetséges
2013. júl. 30. 22:14
9/22 anonim válasza:
Ne mond el neki, semmi közöd nincs hozzá. Miért kell más életét tönkretenni? Majd úgyis kiderül az, ha megcsalja.
10/22 anonim válasza:
Ne mond el neki, semmi közöd nincs hozzá. Miért kell más életét tönkretenni? Majd úgyis kiderül az, ha megcsalja. ˇ_ˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!