Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Elmondjam a barátnőmnek, hogy megcsalja a párja vagy sem?

Figyelt kérdés

Már több mint 2 éve együtt vannak de mivel a barátnőm szűz még mindig fél a szexuális kapcsolattól. Szerintem a párja ezért csalta meg mert még ki tudja mennyi ideig kell rá várnia.

Persze a srác nem tudja,hogy én tudok róla.

A barátnőm annyira megbízna benne,hogy engem bélyegezne meg,hogy biztos hazudok neki. Régebben megkérdeztem,hogy mit tenne ha megcsalná őt a párja. Azt mondta,h ő olyat nem tenne...

Vagy hogy kéne a tudtára hozni?

2013. jún. 24. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a barátjával beszélnék először és csak akkor beszélnék a barátnőddel, ha már végképp nem lehet rendezni a dolgot máshogy.
2013. jún. 24. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Mutass neki kétségbevonhatatlan bizonyítékot.
2013. jún. 24. 17:22
 3/10 A kérdező kommentje:
De félek,hogy akkor nem csak a barátját de engem is örökre meg fog utálni.
2013. jún. 24. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Én elmondanám, akkor is, ha esetleg megharagudna rám. Nekem ugyanis nem mondta el a barátnőm, és nagyon fájt, amikor megtudtam, hogy ő tudott róla, hogy a barátom megcsal. Nem is tudtam neki megbocsátani, így mindkettőjüket egyszerre vesztettem el, nem volt könnyű.

Az exemnek meg tudtam bocsátani (nem úgy, hogy minden rendbejött, hanem csak úgy, hogy nem haragszom rá, megértettem, milyen hibákat követtünk el és miért történt így), a barátnőmnek nem. Úgy érzem, ő sokkal nagyobb árulást követett el ellenem.

Nézd, a megcsalásra nincs mentség. Ha a barátnőd pasija nem akar egy szűz lány mellett várakozni, nem muszáj neki, de akkor legyen tisztességes és hagyja ott.

2013. jún. 24. 17:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy van vele,hogy kell neki egy biztos pont.
2013. jún. 24. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Jól látod kedves kérdező! Ha elmondod neki, akkor azért fog megutálni, ha nem mondod el neki, és utólag kiderül akkor meg azért. Ebből nem tudsz jól kijönni sajnos.

Mindenesetre ha én ilyen helyzetbe kerülnék, vállalnám a kockázatot, hogy a legjobb barátom akár örökre megutál, de akkor is elmondanám neki az igazat, mégpedig miatta. Ne tengesse az életét egy olyan kapcsolatban, ahol a párja nem tiszteli őt, és megcsalja.

2013. jún. 24. 18:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Szerintem beszélek a sráccal,hogy vallja be ,hogy mit tett.

2013. jún. 24. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Te még hiszel a mesékben? :)
2013. jún. 24. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Fél tőlem a srác nagyon kis gyenge. Max egy határozott mozdulattal letépem a száját :D. Na jó azért nem vagyok ennyire agresszív :)
2013. jún. 25. 06:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is csatlakozom pár előttem szólóhoz.

A legjobb, ha előtte dumálsz a hapsival, /aztán/ tudatod a csajjal a helyzetet. Velem is volt ilyen, akkor egyszerre döbben tudtuk a csaj baráti köréből, nem akartuk megmérgezni a boldogságát, nem mondtunk semmit. Csak hogy a hazugságnak van egy olyan tulajdonsága, hogy mindenképp kiderül. Szerencsémre rám már nem haragszik, de megjegyezte magának, hogy elvárta volna az őszinteséget - ha fáj, ha nem fáj.

2013. jún. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!