Elmondjam a barátnőmnek?
Ez nagyon szar szitu, amiben vagy.
Csak azt tudom, h ha ven lennek a baratnod, en tudni akarnek rola. En ezt meg is beszeltem a baratnoimmel, ha ilyen van, nekem szoljanak, ne hagyjak, h valami kreten hulyet csinaljon belolem. :)
A baratnodet te ismered.
Hát előszöris milyen a jelleme a srácnak? Be kell kalkulálni hogy hazudik, vagy teljesen igazmondó? Mert akkor elég őt megkérdezni. Ha hazudós, akkor meg nem mindegy? A barátnőd tudja, hogy hazudós, és így minden benne van a pakliban, főleg hogy külön élnek. Azt mondod, külön városban élnek, és a srác éjjel-nappal dolgozik, nem is látogatja őket. Akkor nem is élettársak, pedig annak nevezted őket....
Ha az a kérdés, hogy a fiúról ki kell deríteni, hogy hazudós-e, akkor szerintem ki kell. Akkor keresd meg a régi barátnőt, vagy kövesd a fiút, hogy kiderítsd.:)
Nyilván valamennyire benne vagy a köreiben, ha tudsz erről ennyit, amennyit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!