Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a barátnőmnek?

Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek és az élettársának nem rég született gyereke. A baba és a barátnőm most a szüleinél laknak,hogy segítsenek neki a baba körül. A barátnőm párja viszont egy másik városban él (ahol eddig együtt éltek), és a barátnőm úgy tudja hogy a párja éjjel-nappal, hétvégén,hétköznap mindig dolgozik. Eddig én is így tudtam, viszont ma megtudtam egy másik közös barátunktól, hogy a srác összejött egy régebbi barátnőjével. Nem tudom elmondjam e a barátnőmnek, szegény annyira szereti a srácot, viszont azt sem akarom hogy egyedül maradjon a babával évekig, mert a srác lehet hogy addig fogja hitegetni. Azt tudom hogy a terhessége előtt is volt valakije,de akkor azt ígérte véget vet a dolognak és többé nem lesz ilyen. Ti mit csinálnátok?

2013. jún. 2. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én felhívnám a srácot hogy kap egy hetet, hogy tisztázza a barátnőddel a helyzetet különben kitálalsz... Ez a legjobb amit tehetsz.
2013. jún. 2. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szar szitu, amiben vagy.

Csak azt tudom, h ha ven lennek a baratnod, en tudni akarnek rola. En ezt meg is beszeltem a baratnoimmel, ha ilyen van, nekem szoljanak, ne hagyjak, h valami kreten hulyet csinaljon belolem. :)

A baratnodet te ismered.

2013. jún. 2. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát előszöris milyen a jelleme a srácnak? Be kell kalkulálni hogy hazudik, vagy teljesen igazmondó? Mert akkor elég őt megkérdezni. Ha hazudós, akkor meg nem mindegy? A barátnőd tudja, hogy hazudós, és így minden benne van a pakliban, főleg hogy külön élnek. Azt mondod, külön városban élnek, és a srác éjjel-nappal dolgozik, nem is látogatja őket. Akkor nem is élettársak, pedig annak nevezted őket....

Ha az a kérdés, hogy a fiúról ki kell deríteni, hogy hazudós-e, akkor szerintem ki kell. Akkor keresd meg a régi barátnőt, vagy kövesd a fiút, hogy kiderítsd.:)

Nyilván valamennyire benne vagy a köreiben, ha tudsz erről ennyit, amennyit leírtál.

2013. jún. 2. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én tudni akarnám, ha megcsalnak. És dühös lennék arra a "barátomra" aki tudott róla, de eltitkolta előlem. Szerintem én a helyedben beszélgetés közben szóba hoznám a lány előtt az őszinteség-titkolózás-kegyes hazugság témakört, majd eközben megkérdezném, hogy -Te XY, mondjuk te tudni szeretnéd, ha megcsalnak, elvárnád a barátaidtól, hogy elmondják neked, ha megtudnak valamit? -és a válaszától tenném függővé, hogy ott helyben kipakolok neki, vagy befogom a számat örökre.
2013. jún. 2. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még nem tudom mit csináljak.
2013. jún. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!