Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Szóval már vagy 2 hónapja hogy emésztem magam, mivel barátnőm gyanúsan viselkedett sajnos beleolvastam az fb chateléseibe. Olyan dolgok derültek ki amik nagyon rosszul estek (flörtölgetések, kapcsolatunk kibeszélések srác haverjaival, vágyakozás exután meg ilyenek...). Ezóta nem tudok úgy viselkedni vele mint régen, folyton célozgatok ezekre, de a legrosszabb mikor a szemembe hazudik és tudom, hogy igazam van. Mindig sírás a vitatkozásunk vége. Ő állítja hogy mindennél jobban szeret, velem akar megöregedni. És mindig kérdőre von hogy miért vagyok ilyen...miért mondok olyanokat ami nem igaz holott igaz mert ő írta épp fb-n mondjuk az exének, én meg cinikusan megjegyzem.

Elmondjam neki hogy tudom miket írogatott az fb-n és ez engem zavar? Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. ápr. 22. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp mond el neki. Itt már nem az számít, hogy most kivel mit beszél ( persze az is ), hanem hogy a szemedbe hazudik többször is.
2013. ápr. 22. 22:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondd.

Mi érteleme ennek így?

2013. ápr. 22. 22:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Tudod mi a világ legnagyobb cikis dolga? ha azt hitte a tagról, hogy te vagy és valaki másnak adta ki magát, mint aki és csak később derült ki, hogy nem:D
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek 2 hónappal ezelőtti üzenetek, akkor ne. Ha frissek, akkor meg dobd! Bár elmondhatod neki, és megkérdezhetnéd, hogy miért csinálja. Ha neki áll feljebb, dobd! Ha tagadja, dobd! Ha bánja, akkor talán még van esély folytatni.
 5/19 anonim ***** válasza:
Foley-nak van igaza. Mi értelme ennek így? Nézd, ilyenkor a tényeket kell szem előtt tartani, nem az érzelmi zsarolását, amikor picsogni kezd. Láttad, amit láttál. Azok nem hazudnak. Én biztosan megszakítanám a kapcsolatot vele.
2013. ápr. 22. 22:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
tiszta vizet a pohárba
 7/19 anonim ***** válasza:
6 beszél jól, megy a zöldkéz neki:D
 8/19 anonim ***** válasza:
62%

elég tahó vagy..

de beszélj vele, mert ez így értelmetlen!

de ne lepődj meg, ha mérges lesz..

2013. ápr. 22. 22:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
tiszta whiskyt a pohárba...
2013. ápr. 22. 22:57
 10/19 anonim ***** válasza:
8 is igazat beszél, neki is megy a zöld kéz, mert milyen dolog ilyen eszközöket használni:D
2013. ápr. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!