Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Szóval már vagy 2 hónapja hogy emésztem magam, mivel barátnőm gyanúsan viselkedett sajnos beleolvastam az fb chateléseibe. Olyan dolgok derültek ki amik nagyon rosszul estek (flörtölgetések, kapcsolatunk kibeszélések srác haverjaival, vágyakozás exután meg ilyenek...). Ezóta nem tudok úgy viselkedni vele mint régen, folyton célozgatok ezekre, de a legrosszabb mikor a szemembe hazudik és tudom, hogy igazam van. Mindig sírás a vitatkozásunk vége. Ő állítja hogy mindennél jobban szeret, velem akar megöregedni. És mindig kérdőre von hogy miért vagyok ilyen...miért mondok olyanokat ami nem igaz holott igaz mert ő írta épp fb-n mondjuk az exének, én meg cinikusan megjegyzem.

Elmondjam neki hogy tudom miket írogatott az fb-n és ez engem zavar? Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. ápr. 22. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

pálinkát a pohárba!

csakúgy ne dobd, beszélj vele és esetleg más szempontból is megláthatod a dolgot!

megjegyzem, nincs azzal semmi baj, ha valaki megbeszéli a barátaival a kapcsolatát..

2013. ápr. 22. 22:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 22. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
12 Na te hős, remélem tanultál a válaszokból:D
2013. ápr. 22. 23:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Még azt hozzá teszem lassan másfél éve lesz hogy együtt leszünk, addig még hazugságon nem fogtam aminek 4 hónapja már és amit beismert mert nem tudott mit tenni, naivan bíztam benne.
2013. ápr. 22. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:
én azt nem tudom, hogy bírtad ennyi ideig... rólam egyből lerí, ha valami nem klappol. bár az is igaz, hogy én lyány vagyok...
2013. ápr. 22. 23:08
 16/19 anonim ***** válasza:
szerintem most zárkózz be egy szobába két napra és gondolkodj, hogy mit akarsz, mert nekem úgy tűnik, hogy ócsárolod itt.. és ez minden reális vagy fiktív hazugságnál, vagy flörtnél ocsmányabb dolog!
2013. ápr. 22. 23:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Kit ócsárolok ? Ismered? Tudod ki ő? Szerintem nem. Ez csak egy helyzet amit nem tudok kezelni, ezért kértem segítséget.
2013. ápr. 22. 23:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki! Addig tartogatod magadban, hogy amikor lesz egy vita leorditod majd a fejet es mindent hozzá vágsz majd a fejehez amiket olvastál a facebookján. Nem is értem hogy birod... Kulonben meg ezek után nem hiszem hogy jo lesz koztetek a viszony. Már nem bízol benne, folyton gyanakodnál eztán is.
2013. ápr. 23. 10:56
 19/19 anonim ***** válasza:
ennek így nincs sok értelme. mondd el neki, önts tiszta vizet a pohárba!
2013. ápr. 23. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!