Gyorsan, szerintetek mit csináljak? Szóljak Anyának, vagy lógjam el a mai napot?
Egyedül vagyok itthon, Anya és a férje elutaztak pihenni.
Viszont az van, hogy a barátom este/éjszaka kórházba került, mert eltörte a kezét.
3 éve azért ment tönkre 2 évre a kapcsolatunk/barátságunk, mert akkor is elszakadt valamilyen szalag a lábában, meg el is tört, szóval kórházban volt és én nem látogattam meg egyáltalán, még otthon sem. De akkor még nem tudtam, hogy ő mit érez és bonyolult volt az egész, féltem.
Viszont most úgy érzem, hogy muszáj mellette lennem, még akkor is, hogyha alszik. Csak 9-re kellene bemennem a gimibe, 2-kor végeznék.
Most ébresszem fel anyáékat ezzel, kockáztatva azt, hogy összeveszünk, rám küldi mamáékat, vagy csak egyszerűen lógjam el a napot?
(igazolásom lenne)
17/L
Hát jó, csak ezzel tényleg bebizonyítanám Neki, hogy Ő számomra mindennél fontosabb. Mert amikor én kerültem kórházba, akkor Ő egy utazást és egy fesztivált hagyott ki miattam azokkal a barátaival, akiket akkor már fél éve nem látott.
Suli után meg ott lesz mindenki Nála, szóval 10 percünk sem lenne kettesben.
Nem tudom, hogy mit tegyek... Totál bizonytalan vagyok. Vagyis nem, de félek, hogy mi lesz.
Ne hasonlítsd össze a kettő helyzetet..
Ő az egyik szórakozást váltotta le a veled töktendő időre, tegát egy másikszórakozásra, nem a kötelességékt hanyagolta el.
Ha bizonygatnod kell a fontosságát, és a szeretetedet iránta az régen gáz, főleg egy barátságnál, de amúgy is.
Írsz, neki, gondolsz rá, és szólsz, hogy suli után meglátogatod, lehet má otthon is lesz.
10 percetek lesz ketteseben... Most ő a barátod vagy a szerelmed?
Egyébként ha fobtos vagy te neki, akkor megtent az alkalmat, hgy csak ketten legyetek..
Szerintem te csak szimplán nem akarsz suliba menni és várod a megerősítést, hogy megírják, hogy lógj, pedig hülyeség.
Suli után bemész hozzá, viszel neki valamit és kész.
Kéztöréssel nem szoktak benntartani a kórházban senkit! Begipszelik a kezét, és mehet haza.
Addig felesleges bemenni, mert úgysem tudtok beszélgetni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!