A szüleim tönkretették az életemet. Menekülnék, de nem
tudok. Többször próbáltam megölni magam, de rájöttem
már inkább csak új életet szeretnék, valahol máshol.
De hogyan?
Figyelt kérdés
10 éves voltam , mikor apum meg anyum elvált . Apummal maradtam , nincsenek testvéreim. Apum mindig lepasszolt valakinek , hogy vigyázzanak rám , mert 1 héten csak 1x volt itthon . Aztán 12 évesen úgy döntöttem , hogy haza költözök és megpróbálok megbarátkozni az éjszakákkal , mivel féltem egyedül este. Amikor haza jött állandóan bántott, ha dicsekedtem , hogy jó jegyet kaptam a suliban nem figyelt csak annyit mondott , hogy "Takarodj a szobádba, nem látod , h társkeresőzök?! " Azért is megvert , ha nem hallgattam meg a magán problémáit . Rá szoktatott az ivászatra és a drogra , amiről hál'istennek leszoktam . Egyszer már majdnem megöltem magam , csak túléltem . Most 18 éves vagyok , és a párommal élek apum házában . Most sem változott semmit teljesen ki vagyok merülve . Bármit csinálok nem értékeli . 1x elájultam már . szeretnék elköltözni a párommal , de sajnos nem keres annyit (havi 90ezer) Nekem az is jó lenne , ha csak egy szobát kiadnának nekünk a közelben . Majd idővel szeretnék külföldre költözni a párommal . És mind azokat elfelejteni akik itt vannak és bántottak . 13 évesen meg erőszakoltakelmondtam apumnak , és az sem érdekelte. Ráadásul most a párommal arra a pontra jutottunk , hogy gyereket szeretnénk (3 év után ) . És jó lenne , ha nem kéne apummal lennie, aki mindenkit utál és egy negatív ember .
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy mindenki előbb a problémáival nézzen szembe, aztán tervezzen előre. Ha ez nem megy, valaki, vagy valami oknál fogva, akkor fel kell adni azt, vagy valakit. És úgy tovább lépni, hogy ez volt a helyes megoldás.
Én őszintén remélem, hogy kilábalsz ebből a helyzetből, és sikerül egy családias hátteret biztosítanod a gyereked számára.
2014. okt. 17. 20:41
32/47 anonim válasza:
Ha a te helyedben lennék nem tenné tönkre a gyerekem életét, csak azért mert én pocsék helyzetbe kerültem. Baromi önző és gyerekes vagy.
2014. okt. 17. 20:41
33/47 A kérdező kommentje:
# 30/32 Örülök ,hogy így látod . Te vagy már biztosan a jó .
# 32/32 Önző és gyerekes vagyok ? Hát oké . Örülök , hogy így látod .
2014. okt. 17. 20:53
34/47 A kérdező kommentje:
Nem tudok mást írni .
2014. okt. 17. 20:54
35/47 A kérdező kommentje:
De hülyeség volt leírni ezeket a dolgokat nyíltan , le is szedem . Nem a válaszok érdekeltek , csak jó volt magamból kiadni .
2014. okt. 17. 20:55
36/47 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még a negatívakat is ! Majd átgondolom .Sziasztok! Jó éjszakát!
2014. okt. 17. 20:56
37/47 anonim válasza:
Elmész szépen dolgozni, nem kezdesz el kölykedzeni, mert nincs kedvem ingyenélőket etetni az adómból.
2014. okt. 17. 21:03
38/47 anonim válasza:
Az én javaslatom az, hogy menj el egy orvoshoz, kezeljék ki belőled az elmúlt évek fájdalmait, rossz hatásait a jelenre, utána dobd ki az állítólagos párodat, aki csak egy lelki rajta csüngő nyomorékot akar csinálni belőled azáltal, hogy olyan dolgokra kényszerít téged, amit te nem akarsz (vagy elhiteti veled, hogy akarod - még rosszabb), majd tanulj egy szakmát, szakadj ki a mérgező környezetedből. A párodhoz való hozzáállás beteges, és egészen nyilvánvalóan leszűrhető belőle az egész "kórtörténeted". Innen csak a saját lábra állás a kiút, nem pedig az, hogy "nem ismersz, én a gyerekemért kiállok a sarokra is, aki azért szültem, mert a párom fenyegetett, hogy elhagy". Nőj fel, mert elhiszem, hogy kemény dolgok történtek veled, de ahhoz képest a gondolkodásod csak egy önző gyereké, aki nem tudja felmérni a lehetőségeit.
2014. okt. 17. 21:09
39/47 anonim válasza:
Szerintem a párod kihasznál és zsarol. Ekkora bajban vagy és képes azzal zsarolni, hogy ha nem szülsz neki gyereket, akkor elhagy....pedig most a legkevésbé egy gyerek hiányzik az életedbe. Először neked kell felépülnöd, különben ha akarod, ha nem, át fogod adni a gyerekednek ezt a sok fájdalmat. Én a helyedben felvenném valamelyik rokonommal a kapcsolatot, sorban megpróbálnám őket és segítséget, meg szállást kérnék, mert nem jó ötlet, ha ilyen elmebeteg környezetben maradsz. Menekülj onnan, ahogy tudsz. Apád miatt pedig még a családnevemet is megváltoztatnám, mert nagyon gáz ez az ember. Jobb lenne minden nélküle.
2014. okt. 17. 22:09
40/47 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék összeszedném magam, tanulnék, keresnék munkát és valami normális életcélt magamnak, utána keresnék olyan párt aki nem zsarol, és azzal vállalnék gyereket és boldogan élném az életem.
Mindig van kiút kérdező, csak rajtad múlik mit teszel, nem mindig a könnyebbik út a jó út, de ahhoz, hogy változtass akaraterő kell. Egy életed van, nem éri meg elcseszni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!