Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim tönkretették az...

A szüleim tönkretették az életemet. Menekülnék, de nem tudok. Többször próbáltam megölni magam, de rájöttem már inkább csak új életet szeretnék, valahol máshol. De hogyan?

Figyelt kérdés
10 éves voltam , mikor apum meg anyum elvált . Apummal maradtam , nincsenek testvéreim. Apum mindig lepasszolt valakinek , hogy vigyázzanak rám , mert 1 héten csak 1x volt itthon . Aztán 12 évesen úgy döntöttem , hogy haza költözök és megpróbálok megbarátkozni az éjszakákkal , mivel féltem egyedül este. Amikor haza jött állandóan bántott, ha dicsekedtem , hogy jó jegyet kaptam a suliban nem figyelt csak annyit mondott , hogy "Takarodj a szobádba, nem látod , h társkeresőzök?! " Azért is megvert , ha nem hallgattam meg a magán problémáit . Rá szoktatott az ivászatra és a drogra , amiről hál'istennek leszoktam . Egyszer már majdnem megöltem magam , csak túléltem . Most 18 éves vagyok , és a párommal élek apum házában . Most sem változott semmit teljesen ki vagyok merülve . Bármit csinálok nem értékeli . 1x elájultam már . szeretnék elköltözni a párommal , de sajnos nem keres annyit (havi 90ezer) Nekem az is jó lenne , ha csak egy szobát kiadnának nekünk a közelben . Majd idővel szeretnék külföldre költözni a párommal . És mind azokat elfelejteni akik itt vannak és bántottak . 13 évesen meg erőszakoltakelmondtam apumnak , és az sem érdekelte. Ráadásul most a párommal arra a pontra jutottunk , hogy gyereket szeretnénk (3 év után ) . És jó lenne , ha nem kéne apummal lennie, aki mindenkit utál és egy negatív ember .

2014. okt. 17. 19:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
84%

Egy lakást nem tudok fenntartani, de egy gyereket el tudnátok látni? Ezt te sem gondolod komolyan.

A babysitterkedés meg nem fog kihúzni titeket agyagilag a csávából. Mivel nem volt legalább egy éves munkaviszonyod, így csak az alapellátást kapod a gyerek után, ami pelenkára sem elég.

2014. okt. 17. 20:11
 12/47 A kérdező kommentje:
Hát inkább hagyjuk . Szerintem nem ismersz , hogy mit megnem tennék a gyerekemért , ha lenne . Még ha kell az utcára is kiállnék
2014. okt. 17. 20:13
 13/47 A kérdező kommentje:
Valahol igazad van , de a párom erőlteti , és nem fogom őt is elveszteni . Ezen ne múljon
2014. okt. 17. 20:15
 14/47 anonim ***** válasza:
85%

Ha tényleg mindent megtennél a gyerekedért akkor előbb normális körülményeket teremtenél neki. Vagy szerinted jó lesz, ha az anyját az utcasarkon látja? Mert ezt meg fogja tudni. Vagy ha még az alapellátásokat sem tudod biztosítani neki?

Ha ebbe a helyzetbe gyereket vállalsz, csak a gyerek életét szúrod el. Nem leszel különb, mint a szüleid.

2014. okt. 17. 20:18
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Még várjatok egy kicsit a gyerekkel, drogoztál, ittál, ki vagy merülve, korábban megerőszakoltak, állásod egyelőre nincs. Legyen egy kis megnyugvás, magaddal legyél tisztában elsősorban. Aztán szép sorban jöhet, amiről írtál. Albérlet, először ketten, és ha minden szépen, simán megy, jöhet a gyerek, akiért mindent megtennél.
2014. okt. 17. 20:21
 16/47 A kérdező kommentje:
oké. Lehet , hogy igazad van . De megérthetnéd , hogy nem akarom elveszíteni az utolsó embert ,aki velem van .
2014. okt. 17. 20:22
 17/47 anonim ***** válasza:
50%
kb hasonlo helyzetunk van . En 7 eve voltam mikor elvaltak a szuleim . 11 eves koromig apumnal laktam es mamammal (apum anyja) de akkor meghalt es apum kiment kulfoldre dolgozni en anyumhoz mentem visza .. mentem a masik mamamhoz is .egy csomot veszekedtunk hibaztattak engem , nem engedett sehova se , nem tudtam megbeszelni vele majdnem semmit,nem engedte hogy legyen baratom majd kesobb es emiatt megeroszakoltak engem mert titokban elmentem egy idegen pasival talizni .. nem mondtam el neki ezt es mamam is csufolkodott velem hogy apum jojon mar haza es hogy nem ertem meg zavarom anyum es aztan sikerult apummal beszeljek es mikor 9-dikes voltam hazajott mert tobbet nem engedtem visza kulfoldre dolgozni es mondtam neki hogy ha nem jon haza en megszokok otthonrol es mar nem birtam , sirtam minden nap . . 12-ik osztalyig apumnal voltam ujra es oszejottem egy fiuval aki most a ferjem . Apumnal se volt konyu mivel kellett fozzek, mossak ,takaritsak plusz meg iskolaba jartam de nem bantam meg mivel megtanultam a hazi munkat amit egy no kell vegezzen es a mai fiatalok nem nagyon csinalnak semmit :) ennyi az en sztorim :) .Neked azt ajanlom hogy ha lehetseges koltozz osze a paroddal es ti legyetek jol,hisz mar 18 eves vagy es valaszthatsz !
2014. okt. 17. 20:23
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdező, az elég szomorú, hogy a párod rád akar erőltetni valamit, aminek semmi értelme nincsen, csak magatokkal csesznétek ki, és te ezt be is látod, de inkább belemennél, csak hogy el ne veszítsd... Ez aztán a szerelmes kapcsolat, amire jövőt lehet építeni!!!
2014. okt. 17. 20:23
 19/47 A kérdező kommentje:
Azon vagyok , hogy megnyugodjak , de apum miatt nem tudok . 2011.02.11 óta nem drogozok !! Szóval az már nem most volt .
2014. okt. 17. 20:24
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Azt úgy tudod, hogy ha szeretne nem erőltetne ezt rád?

És mit fogsz csinálni, ha megvan a gyerek és mégis elhagy? Ilyen kapcsolatra nem lehet építeni.

2014. okt. 17. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!