Anyám elvette a bánkártyámat, nekem meg holnap el kell utaznom de a bánkártyám nélkül nem tudok, és nem adja vissza, próbáltam keresni de sehol nem leltem, szerintetek mit csináljak? Mert halaszthatatlan utazásról van szó.
Én már rég letiltattam volna a bankban a kártyát vagy telefonon van erre egy külön szám a bank felé ha le akarod tiltani a kártyát.
Ha anyám pénzt szeretne, kérjen, adnék. De, mi az már, hogy elveszi a bankkártyád és nem adja vissza. Ez lopás, bűncselekmény.
Mennyi idős vagy?
Fogod magad bemész azbilletékesbankfiókba és leveszel annyi pénzt személyi igazolvánnyal, vagy más fényképes igazolvánnyal, úgymint útkevél, jogosítványl, amennyire szükséged van, ha aqkarod mg a kártyát isnletiltathatod...
ennyi elgépelést pár mondatban....jááájjj
Mennyi idős vagy?
Fogod magad bemész az illetékescbankfiókba és leveszel annyi pénzt személyi igazolvánnyal, vagy más fényképes igazolvánnyal, úgymint útlevél, jogosítvány...stb, amennyire szükséged van,
Ha akarod még a kártyát is letiltathatod...
Elvette kártyádat? :o Hogy tehet ilyet?
Tiltasd le, és kérj újat. Mondd, hogy ellopták.
Ha nagyon durva a helyzet, jelentsd a rendőrségen is.
Ha engem kérdezel, akkor a sajtátja mellett van, az iratainál, vagy a pénztárcájábanfőleg, ha nincs otthon, és te ott nem találod
Amúgy tesóm sem magánák tartja,mmert nics rá szüksége a mindennapi életben, a szüleim vesznek le róla ha kell, akkor még az atm automatáig sem kell elmennie (nálunk nincs minden sarkon, csak településekkel arrébb)
Még egyszer:
Hány éves vagy?
És
Miért vette el?
2-5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!