Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elvette a bánkártyámat,...

Anyám elvette a bánkártyámat, nekem meg holnap el kell utaznom de a bánkártyám nélkül nem tudok, és nem adja vissza, próbáltam keresni de sehol nem leltem, szerintetek mit csináljak? Mert halaszthatatlan utazásról van szó.

Figyelt kérdés

#anya #bánkártyámat #lelem #eldugta
2013. aug. 12. 10:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor bemész a bankba pin kód nélkül személyivel adnak ki pénzt a számládról
2013. aug. 12. 10:35
 12/26 A kérdező kommentje:
gondolom kell hozzá számlaszám igaz?
2013. aug. 12. 10:37
 13/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mégsicsak tud az utazásodról. Vagy attól fél, hogy hülyeségekre költenéd a pénzt. (Ez persze csak akkor lenne jogos, ha ők raknának rá minden hónapban valamennyit, hogy megtanulj takarékoskodni.)

Hova kell elutaznod, hogy nem mondhatod el neki?

2013. aug. 12. 10:39
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, személyi okmány

Tudom, mert én sem tudom a számlaszámomat, és egyszer otthon felejtettem a kártyámat, és vettem le így

2013. aug. 12. 10:39
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Számlaszámot megtalálod az egyenlegértesítő levélben vagy az internetbankodban, de személyivel nem kell számlaszám sem, ha épp nincs nálad, a személyi adataid egyeztetésével meg tudják nézni a bankszámlád és tudsz levenni pénzt. Csak mindenképp vidd a személyi igazolványod és a lakcímkártyád!
2013. aug. 12. 10:40
 16/26 A kérdező kommentje:
ami rajta van én kerestem ez az egész az én tulajdonom, csak most nem tudom hogy mégis hova kellene menni hogy letudjam venni személyivel , úgy hogy nem tudom fejből a számlaszámot és a pin kódot sem. :/
2013. aug. 12. 10:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Be a bankfiókba, ne légy már ennyire érthetetlen...

Nekem speciel az otp-nél (is) van, bebattyogtam... Megnyomtam a megfelelő gombot, még a kedves biztonságiőr segített is....

Leültem, elmondtam, hogy nincs nálam kártya, a számlaszámomat sem tudom, de van náluk számlám...ennyit és ennyit szeretnék

Ügyintezőhölgy, akkor szeretnék egy személyiigazolványt lakcímkártyát kérni...

Igen van 2 szamlája nálunk, melyikről kíván levenni? (Ez nálam volt, mert 2 is van)

Meg modnda mennyi van rajta..

Pénzt odaadja, átvételi elismerést aláiratja veled, személyit visszaad...

2013. aug. 12. 10:46
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Speciel a pin kódot még a bankfiókban is tilos elmondanod, az a kártyához tartozik, és mindn esetben csak beütni kell,

Azért titkos, mert csak te tudod, meg az akinek elmondod..

Van olyan akinek van szamlája, de kártyája nincs, mert nincsen rá szüksége (felnőttként pedig van kártyakezelési díj is)

Személyes okmányokkal akármit csinálhatsz a számláddal, tudnak azonosítani számlaszám nélkül is

2013. aug. 12. 10:48
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem kell a fiókban, csak a személyid. Ennyire ne legyél már szerencsétlen, nyolcmilliószor leírtuk már.

Menj oda, vegyél fel pénzt.

A kártyádat tiltasd le, és kérj újat. Úgy kérd, hogy személyesen akarod majd átvenni, ne küldjék ki postán, mert anyukád akkor azt is elveszi majd valószínűleg.

2013. aug. 12. 10:56
 20/26 anonim ***** válasza:
46%

Viszont egy érdekesség....

Amíg nem vagy 18, addig. A számládhoz meg kellett adni egy nagykorú meghatalmazottat, és ez a személy is simán vehet le személyivel pénzt a gyerek szamlájáról...

(13 éves koromtól van saját számlám, ezért tudom:))

2013. aug. 12. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!