A szüleim tönkretették az életemet. Menekülnék, de nem tudok. Többször próbáltam megölni magam, de rájöttem már inkább csak új életet szeretnék, valahol máshol. De hogyan?
Figyelt kérdés
10 éves voltam , mikor apum meg anyum elvált . Apummal maradtam , nincsenek testvéreim. Apum mindig lepasszolt valakinek , hogy vigyázzanak rám , mert 1 héten csak 1x volt itthon . Aztán 12 évesen úgy döntöttem , hogy haza költözök és megpróbálok megbarátkozni az éjszakákkal , mivel féltem egyedül este. Amikor haza jött állandóan bántott, ha dicsekedtem , hogy jó jegyet kaptam a suliban nem figyelt csak annyit mondott , hogy "Takarodj a szobádba, nem látod , h társkeresőzök?! " Azért is megvert , ha nem hallgattam meg a magán problémáit . Rá szoktatott az ivászatra és a drogra , amiről hál'istennek leszoktam . Egyszer már majdnem megöltem magam , csak túléltem . Most 18 éves vagyok , és a párommal élek apum házában . Most sem változott semmit teljesen ki vagyok merülve . Bármit csinálok nem értékeli . 1x elájultam már . szeretnék elköltözni a párommal , de sajnos nem keres annyit (havi 90ezer) Nekem az is jó lenne , ha csak egy szobát kiadnának nekünk a közelben . Majd idővel szeretnék külföldre költözni a párommal . És mind azokat elfelejteni akik itt vannak és bántottak . 13 évesen meg erőszakoltakelmondtam apumnak , és az sem érdekelte. Ráadásul most a párommal arra a pontra jutottunk , hogy gyereket szeretnénk (3 év után ) . És jó lenne , ha nem kéne apummal lennie, aki mindenkit utál és egy negatív ember .2014. okt. 17. 19:37
21/47 A kérdező kommentje:
Nem , nem szerelmes kapcsolat . Csak jelenleg , ha itt hagyna belehalnék . Nagyon sokat segít . Így is megver apum , ha úgy van . De elötte nem . Meg rengeteget tanultam tőle .
2014. okt. 17. 20:25
22/47 A kérdező kommentje:
Benne van , hogy elhagy . Akkor felnevelem .
2014. okt. 17. 20:26
23/47 anonim válasza:
Hát itt már az a probléma ha azért hagyna el a párod mert nem szülsz neki gyereket mostanában. Az oké, hogy szeretni fogod a gyerekedet de miből fogsz neki ruhát, kiságyat, pelenkákat és egyéb dolgokat venni? És ha megbetegszik akkor a gyógyszert miből fizeted? Nem 2 forint..
24/47 anonim válasza:
Áruld már el, mit tanultál tőle? Hogy érdemes gyereket szülni a semmire? Hogy ha ver az apád, akkor az a megoldás, hogy otthon maradsz és tűröd tovább?
25/47 anonim válasza:
Ha most gyereket vállalsz, az életben nem szabadulsz el apádtól. Majd a gyereket is veri, kikészíti.
26/47 A kérdező kommentje:
Nem az a megoldás . Csak tudod nem mehetek sehova . Mert a pároméknál az a szokás , hogy a nő otthon ....
2014. okt. 17. 20:29
27/47 A kérdező kommentje:
Most lehet , hogy gusztustalan , amit írok , de apum már nem fiatal , szóval elöbb útóbb úgyis nélküle maradnék . De ott van az a lehetőség is , hogy anya otthon . Ha őt meg merné ütni azt biztos , hogy nem hagynám !!!
2014. okt. 17. 20:31
28/47 anonim válasza:
És te komolyan ehhez az emberhez ragaszkodsz? Szerintem neked orvos kéne nem gyerek.
29/47 A kérdező kommentje:
Megnézném , ha a helyemben lennél, te mit csinálnál. És ha azt átélted ,amit én majd akkor beszéljünk !
2014. okt. 17. 20:36
30/47 anonim válasza:
Kérdező, pontosan olyan leszel, mint a saját szüleid, előre is sajnálom minden gyerekedet. A párodhoz azért ragaszkodsz, mert rajta kívül az ég világon senkire sem tudsz támaszkodni, de köztetek semmiféle szerelem nincsen. Gyereket akarsz szülni egy olyan embernek, akinél a nőnek szava nincsen? Ugye tudod, hogy ebből az lesz, hogy majd ő is verni fog téged? Vagy tűröd, és a gyereked ebbe gebed bele, vagy elváltok ti is, aztán a gyereked vagy veled lesz, vagy a pároddal, de egyikkel sem jár jól... Át kéne gondolni ezt az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!