Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti beleszóltok a kamasz...

Ti beleszóltok a kamasz gyerekeitek vásárlási szokásaiba? Hogy lenne a normális?

Figyelt kérdés

Ma volt emiatt egy kisebb vitám az anyámmal.

Én kitartok az én igazam mellett, szerinte pedig az Ő véleménye a jó.

Ezért kíváncsi vagyok, hogy mások mennyire szólnak bele, hogy a gyerekük miket vásárol, mennyi ruhát, cipőt és kiegészítőket vesz, milyen gyakran cseréli a telefonjait, stb.

15-18 közötti korosztályra gondolok leginkább.

2014. okt. 13. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Unatkozó munkanélküli p..csa kamu sztorija ez, hogy borzolja a kedélyeket. Mert neked CSAK ennyi a szórakozás?
2014. okt. 14. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy de sajnos az élet törvénye hogy a szülők nagyszülők nem élnek örökké hogy finanszírozhassák az életünket.Én 24 éves vagyok és nem él már egy nagyszülőm se sőt 1ik szülők is meghalt már.Manapság sosem tudhatja az ember meddig él fiatalok is meghalhatnak hirtelen balesetben betegségben.Bizony gondolni kell arra hogy majdan ha felnövünk miből fogunk élni miből finanszírozzuk az ilyen olyan szórakozást ruházkodást stb.Nehéz manapság jó állás találni már csak azért is.
2014. okt. 14. 21:50
 23/24 anonim ***** válasza:
De rühellem az ilyen kis taknyos pénzes kislibákat, akiknek a legnagyobb bajuk, hogy nem férnek el a göncei és ezért vitáznak, uristen .
2014. dec. 25. 20:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval... főleg úgy, hogy én már megtapasztaltam a másik végletet amit nincstelenségnek hívnak.
2015. febr. 17. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!