Mit tennetek ha a gyereket olyan eletmodot elne amivel nem azonosultok?
Minden hírportálon volt legalább egy cikk ezzel kapcsoatban, én is azérttudom, ez a coming out nap is egyben, általában ekkor van batorságuk felvállalani..
Mive ankérdező eltűnk, úy hiszem beetrafált a 8-as
Én el tudom képzelni, hogy a gyerek normális nevelés mellett hülye lett. Ismerek olyan családot, ahol ugyanazok a szülők neveltek ugyanúgy három gyereket - kettő teljesen normális, a harmadik lecsúszott drogos. Pedig ugyanaz a hátterük. Pont mint itt.
Viszont tényleg nem mindegy, hogy mit csinál a gyerek. Sok szülőnek már az is elviselhetetlen, ha párkapcsolat helyett - vagy két kapcsolat között - becsúszik pár egyéjszakás kaland. Nem mindegy, hogy erről van szó, vagy mondjuk trükkös lopásokból él.
Én valószínűleg egyébként nem tennék semmit. Látom a drogos srác szüleit, háromszor fogadták be, mert utcára került, most úgy tűnik, negyedszer is ezt játssza. Háromszor kaptak meg egy csontsovány valakit, akinek egy normális cipője vagy télikabátja nem volt, se munkája, se semmije, etették, felöltöztették, munkát kerestek neki. Most negyedszer is megteszik szerintem, és pont ugyanannyi eredménye lesz, mint eddig. Márpedig a semmiért szerintem értelmes ember nem töri magát.
Na persze lehet, hogy az anyai szeretet felülírná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!