Melyik életmódot választanád ha nem lehetne gyereked?
Figyelt kérdés
1.) Rengeteg pénz, luxusutazások, sportkocsi, heti 3-4 buli BED Beach, DOKK, Coke, FLÖRT klubokban, de soha nem születhetne gyereked!
vagy
2.) Átlagos szürke hétköznapok, 8-16 munka havi 100-ért, de lehetne gyereked!
Melyiket választanád?
2011. máj. 8. 15:45
2/37 anonim válasza:
Nekem sajnos alapból nem lehet gyerekem, akkor meg már az első!
3/37 anonim válasza:
A 2. arra szól hogyha lehetne...akkor nem értem a kérdést.Csak egy variációt adtál meg a gyerek-nélküli életre.Amúgy én örökbe fogadnék egyet az tuti!
4/37 anonim válasza:
Én nem akarok gyereket,de sportkocsis,gazdag életmódot sem..Kutyákat,lovakat és Ladákat szeretnék:)
5/37 anonim válasza:
Egy harmadikat, de ha csak ez a két lehetőség lenne, akkor a másodikat.
7/37 anonim válasza:
Én az elsőre hajtok!
sosem akarok gyereket, de mondjuk nem vagyok (annyira) nagyravágyó.
8/37 anonim válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy ha már gyereked van akkor olyan nincs, hogy szürke hétköznap. :-)
A másodikat választanám, de nem elégednék meg a havi 100-zal. Egyébként majdnem így jártam, ahogy írod. Havi 100-ért dolgoztam, szültem, a babázás alatt viszont tovább tanultam és most már ennek a háromszorosát keresem, valamit született még egy baba. Nem bántam meg semmit.
10/37 anonim válasza:
2 csakis az,boldog lenék,de az 1.esetben nem lenék az vagy csak felületesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!