Melyik sulit választanád?
1.
A lakhelyedtől bár km-re van,busszal kellene bejárnod,és itt a bökkenő. A busz tele van retardált emberekkel,akiktől azért,mert csinosabb vagy az átlagnál kapsz hideget-meleget.
2.Távol van a lakhelyedtől,kollégiumos iskola,ahol új életet kezdhetsz,ahol senki nem ismeri a nevedet.De távol a szüleidtől,akiket nagyon szeretsz.
Előre is köszi!
A kollégiumban is fogsz hideget-meleget kapni, ha retardáltnak titulálsz másokat..nálunk a csinos lányok népszerűek voltak, bár elsősorban a kedvesek.
A bunkók tényleg sok "hideget" kaptak...
Én az első iskolát választottam, nem szokásom menekülni ismeretlenek véleménye elől. Soha sem leszek mindenkinek szimpatikus és Te sem.
Mindenhol lesznek olyan emberek, akiket nem találsz majd szimpatikusnak.
Az új élet megkezdése nem tart sokáig..hacsak Te nem változtatsz Magadon gyökeresen.
Én személy szerint nem buszoznék mindennap, nem szeretem az ingázást...
Amúgy meg én is szeretem a szüleimet, sőőt a nagyszüleimet is és mégis kolis voltam 3 évig. Neked kell dönteni.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!